AdWords 

Vi konsulterar gärna vid köp av AdWords. Det är vi inte ensamma om. Det som skiljer oss från de flesta andra AdWordskonsulter är att vi har PR-perspektivet. När företaget, produkten eller organisationen är i hetluften, positivt eller negativt, så finns vi där för att snabbt kunna utnyttja Google för kundens intressen.
 
Vi kan hjälpa er att hitta rätt ord och köpa dem i auktioner för att optimera företagets sökträffar.
 

AdWords är ett perfekt sätt att annonsera om man snabbt vill komma ut på Google t.ex. vid krishantering. Verktyget skiljer sig från traditionell annonsering där annonsörerna betalar en klumpsumma för att nå ett stort antal personer, vare sig de är intresserade av informationen eller inte. En av Google AdWords stora fördelar är att annonsören endast betalar då konsumenten själv, genom sökmotorn Google, bestämmer sig för att ta del av och klicka för att läsa mer om det aktuella budskapet.

Analyser och undersökningar 

Vi hjälper er att analysera er marknad och omvärlden. Genom ständig omvärldsbevakning och analys av olika strömmar kan er hemsida och era tjänster/erbjudanden optimeras.

Ibland behöver våra kunder även ta hjälp av olika typer av oberoende undersökningar. Dessa görs både i syfte att påverka men också för att förstå hur en enskild målgrupp resonerar och uppfattar verkligheten. Ullman PR har goda kontakter med välrenommerade undersökningsföretag. Vi ser till att ni får ett tillförlitligt resultat som ni kan kommunicera i olika kanaler, och att undersökningarna görs på ett kostnadseffektivt sätt.

 

Digital PR och marknadsföring 

En digital närvaro är viktigt - det är ingen nyhet. Vi hjälper därför våra kunder att genom digitala kanaler hitta nya kunder samt att upprätthålla goda relationer med befintliga. Nedan följer exempel på aktiviter som vi kan hjälpa er med:

Arenaskapande
Vi hjälper till att skapa en plats dit många vänder sig för att söka information och inspiration. Det kan vara både via egna kanaler i sociala medier eller hemsida och blogg.

Content marketing
Vi hjälper till att skapa storytelling och ge era läsare viktig information och nyheter.

E-postmarknadsföring
Genom att utforma nyhetsbrev och olika direktreklamkampanjer kan vi hjälpa er att nå era kunder vid fler tillfällen och på rätt sätt. Vi påminner dem om att ni finns samt levererar ett mervärde genom matnyttig information. Flödena och beteendet analyseras sedan för att optimera kampanjerna.

Innehållsoptimering
Vi hjälper er att få till bra och säljande innehåll genom texter med rätt innehåll, längd och busdkap. Vi hjälper även till med rätt bilder och symboler.

Konverteringsprogram och landningssidor
Vi hjälper er att konvertera fler besökare till er hemsida eller specifika landningssidor genom olika marknadsföringsinsatser och PR-aktiviteter.

Leadmagneter och listbygge
Vi hjälper er att bygga listor på prospekts och intressenter med hjälp av olika medel.

Omvärldsbevakning och analysering
Vi hjälper er att analysera marknaden och omvärlden. Genom ständig omvärldsbevakning och analys av olika strömmar kan er hemsida och era tjänster/erbjudanden optimeras. Dessa görs i syfte att påverka men också för att förstå hur målgruppen resonerar och uppfattar verkligheten.

Showroom
Vi hjälper till med bilder och utlåning av produkter till media och stylister. Antingen via vårt eget digitala showroom eller som presskontakt på våra kunders hemsidor. 

Upprampning
Vi hjälper er att skapa virala loopar. Genom att öka sammankopplingen på alla olika kanaler kan fler och rätt följare nås. Detta kan uppnås både via olika annonseringsprogram men även genom att arbeta smart med kundens egna kanaler.

Sociala medier 

Vi hjälper gärna till med sociala medier och har genomfört lyckade kampanjer i flera olika kanaler, så som Facebook, Instagram, Twitter, Youtube och LinkedIn. Sociala medier är ett bra sätt att nå ut till sina målgrupper men det gäller också att fylla kanalerna med relevant innehåll. Vi kan hjälpa till genom att antingen driva och marknadsföra kanalerna eller genom att hjälpa dig komma igång och utnyttja dina kanaler till max! 

Vi hjälper gärna till med att: 

  • Skapa innehåll till sociala kanaler
  • Sköta publicering
  • Strategiskt följa och avfölja
  • Öka följets storlek med rätt människor
  • Hantera tvåvägsdialogen
  • Hantera social kundtjänst och ärendehantering
  • Uppmuntra engagemang och feedback
  • Eventuella annonsprogram