Om Ullman PR 

 

Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små  har vi stora kunder och flera börsbolag.  Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.

Idag har vi ett tjugotal olika kunder i flera olika branscher, bland annat inom bygg, fastighet, vård, media, inredning, miljöteknik och energibesparing. Även om vi inte är branschexperter så tror vi att vi blir en bättre byrå genom att jobba med helt olika kunder. Det är både roligare och det vi lär av en bransch kan vi överföra till en annan.

Vi har ett mycket stort nätverk av personer inom media, näringsliv och politik, till nytta för våra kunder. Våra PR-aktiviteter varierar från försäljningsinriktad marknads-PR och lobbying (public affairs) till medieträning och kriskommunikation. Vi kombinerar erfarenhet och förnyelse i medarbetare som har över 40 års erfarenhet av PR och marknadsföring, tillsammans med betydligt yngre medarbetare som har full koll på de senaste trenderna.

Vi är mer för action än att skriva långa promemorior och hjälper våra kunder att synas och öka sin omsättning. 

Vi är även utvalda som enda PR-byrå i Sverige att vara med i det internationella PR-nätverket 3AW, läs mer om det här.