Internationellt Nätverk 

3AW har fyra huvudkontor i Brasilien, Mexiko, Miami och Spanien. Det är ett internationellt nätverk med en täckning på mer än 40 marknader runt om i världen som tillhandahåller kommunikations-, marknadsförings- och annonseringstjänster på en global nivå till alla våra kunder.

Nätverket har även kontor på viktiga tillväxtmarknader såsom  Indien, Kina, Tyskland, England, Ryssland och många fler. I nätverket hittar du kunder såsom bland annat Toyota, Mercedes, Ikea, Google, Coca Cola och många fler. I Sverige har 3AW valt Ullman PR som partner. 

Ullman PR är medlem i det stora byrånätverket 3AW vilket ger oss en unik chans att nå målgrupper utanför Sveriges gränser. 

Patricia Calle, VD på 3AWW i Europa ”Vi hade att antal byråer att välja emellan. Vi sökte en oberoende byrå som är kreativ och med stor bredd i kundkretsen. Vi fann efter noggrann analys att Ullman PR var de rätta. Vi välkomnar dem in i vårt stora nätverk. Det betyder mycket för alla våra partners att vi är representerade i Sverige.” 

Läs mer om 3AW här

 

Här kan du se en del av vår senaste träff i Rom med våra 3AW-kollegor från världens alla hörn: