Tre nya kunder väljer Ullman PR 

Det har varit ett bra år för PR-byrån Ullman PR. I våras meddelande byrån att de anställt den tidigare toppolitikern Gunnar Axén och nu har tre nya kunder valt Ullman PR som sin byrå.

Bland de nya kunderna återfinns fastighetsuppstickaren SIP Homes Scandinavia som producerar premiumhus till priset av en ordinarie villa. SIP Homes bygger inte bara i Sverige utan har även boenden på gång i Finland och lyxhus i Marbella. Husen är en blandning mellan ny arkitektur och mer traditionell stil som lägger stor vikt på miljö och energieffektivisering.  Husen designas av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell.

En ny kund är också Sveriges Företagshälsor som är företagshälsovårdens branschorganisation. De verkar för att säkerställa en god kvalitet hos landets företagshälsor. Fler medarbetare skulle behöva stöd av en aktiv företagsläkare.

Ullman PR välkomnar också det nya samarbetet med patientorganisationen WED-Förbundet. Förbundet hjälper människor som är drabbande av Willis-Ekbom Disease vilket är en kronisk neurologisk sjukdom och tros ha drabbat ca sju procent av hela den svenska befolkningen.

Uppdraget går ut på att göra den relativt okända sjukdomen mer uppmärksammad i vården och utbilda läkare i hur man ställer rätt diagnos, och på så vis kunna hjälpa många patienter till en bättre livskvalitet.

Ullman PR var med och instiftade WED-Priset som delades ut för första gången i oktober.  Ett pris för att uppmärksamma den läkare som har stora kunskaper om sjukdomen och vet hur man ställer rätt diagnos och ger rätt medicin.

Tidningen Resumé har uppmärksammat detta. Läs artikeln här:

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/11/13/tre-nya-kunder-till-ullman-pr/ 

Behöver ditt företag hjälp med PR, mediakriser eller lobbyingtjänster? Då är vi byrån för er! Läs mer om vad vi har att erbjuda här.