Axel har nu börjat som praktikant hos Ullman PR 

Axel studerar i Lund där han går programmet Strategisk kommunikation och digitala medier. Nu i sommar kommer han att vara praktikant hos oss. Ämnet strategisk kommunikation är brett där områden som marknadsföring och PR faller in. Intresset för PR har funnits länge hos Axel då han varit intresserad av kommunikation och retorik sen en längre tid tillbaka. Hos oss på Ullman PR hoppas han kunna lära sig mer inom bland annat PR och krishantering. Vid sidan om plugget arbetar Axel som Student brand manager för Adwyse och på fritiden umgås han med vänner och spelar handboll. 

-Det ska bli hur kul som helst att få praktisera hos Ullman PR och jag ser fram emot att lära mig mer om branchen, säger Axel.

Maja är ny praktikant på Ullman PR 

Maja läser sin andra termin på JMG:s journalistutbildning vid Göteborgs universitet och ska nu praktisera på Ullman PR de två sista veckorna av terminen. Inom journlistutbildningen lär man sig framförallt skrivande men fokuserar också mycket på kontakt med andra människor och medielandskapet i stort. Media och PR är något som alltid har intresserat Maja och att jobba med andra människor är det hon trivs bäst med. Utöver skolan jobbar Maja som Wings Team Member på RedBull och där har hon fått upp ögonen för marknadsföring. När Maja är ledig umgås hon helst med sina vänner och sin familj. 

– Jag har alltid varit nyfiken på PR och vet att jag vill jobba med någon slags marknadsföring inom media i framtiden. Så min tid på Ullman PR ska verkligen blir intressant och lärorikt, säger Maja.

Ullman PR söker praktikanter för hösten 2018 och våren 2019 

Solen skiner och sommaren är inte långt borta! Detta betyder att vi på Ullman PR är i ful lgång med praktikansökningar för hösten 2018 och våren 2019. 
 
På en liten PR-byrå som Ullman PR får du som praktikant en stor del i projekten och mycket eget ansvar. Vi är måna om att våra praktikanter ska få en så bra och lärorik tid som möjligt hos oss. 
 
Om du är intresserad av att praktisera hos oss, vänligen skriv och berätta om dig själv samt under vilken tidsperiod din praktiktid löper. Skicka din ansökan till felicia@ullmanpr.se
 
Referenser från tidigare praktikanter hittar du här
 
Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå vid slussen i  Stockholm. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små  har vi stora kunder och flera börsbolag.  Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.
 
Vi har ett mycket stort nätverk av personer inom media, näringsliv och politik, till nytta för våra kunder. Våra PR-aktiviteter varierar från försäljningsinriktad marknads-PR och lobbying (public affairs) till medieträning och kriskommunikation. Vi kombinerar erfarenhet och förnyelse i medarbetare som har över 40 års erfarenhet av PR och marknadsföring, tillsammans med betydligt yngre medarbetare som har full koll på de senaste trenderna.