Ullman PR nyrekryterar två konsulter 

Ullman PR rekryterar två PR-konsulter, Felicia Freedman Skiöld och Josefine Wetterwik. Rekryteringen kommer framförallt att stärka upp byråns erbjudande inom digital PR och sociala medier

Felicia Freedman Skiöld anställs som PR-konsult på Ullman PR och är utbildad journalist vid Luleå tekniska universitet. Därifrån har hon en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Hon praktiserade på Ullman PR under sitt sista år vid universitetet, hösten 2017 och har där efter fortsatt på byrån. Felicia är uppvuxen i Arvidsjaur men har sedan 2017 haft sin bas i Stockholm.  Felicia har tidigare arbetserafarenhet som journalist.

Ullman PR rekryterar även PR-konsult Josefine Wetterwik, som under våren 2018 också praktiserat på byrån vid sidan av sina studier. Josefine har utbildat sig inom Reklam och PR vid Stockholms universitet och fick sin examen våren 2018 och kommer fortsättningsvis att jobba heltid på Ullman PR. Josefine har tidigare erfarenheter som säljare och konsult inom retailbranschen.


- Ullman PR vill bredda kompetensen inom digital PR. Därför har vi valt att anställa Josefine och Felicia. Felicia är Ullmans nya Sandra, som slutade vid årsskiftet. Båda har goda kunskaper inom digital marknadsföring och förstår både gamla och nya medier. Både Felicia och Josefine har under deras tid som praktikanter visat att de med starkt driv alltid visar på goda resultat. Vi tror att rekryteringen kommer att väga upp våra äldre och mer erfarna konsulter, för nya och kreativa perspektiv.
Det kommer att stärka byråns position och innebär en möjlighet för oss att bredda och utveckla vårt erbjudande, säger VD Harald Ullman.

Läs mer om våra nya PR-konsulter i kontaktbeskrivningarna