Tillbaka på kontoret 

Efter en härlig och välbehövlig semester är nu alla på Ullman PR tillbaka på kontoret på Katarinavägen. Det har varit en hektisk vår med mycket arbete för många kunder. Nu ser vi fram emot en fullspäckad höst med massa roligt arbete. 

Sista arbetsveckan innan semestern avslutades som vanligt med Almedalsveckan. Där hade vi uppdrag åt ett flertal kunder men vårt främsta uppdrag låg ändå hos vår kund Skyddsprodukter i Sverige AB som tillsammans med Civilförsvarsförbundet uppmärksamade behovet av skyddsrum i Sverige. Där anordnades också ett fleratal seminarier på temat säkerhet och civilförsvar. Besökarna fick även testa på hur det känns att vara i ett skyddsrum när kriget kommer. Detta uppmärksamdes bland annat av P4 Kalmar. Lyssna på intervjun här. 

För detta vann vi även Dagens Opinions pris Innovativast i Almedalen. Mer om vår vistelse under Almedalsveckan hittar du här eller under fliken Almedalen 2018. 

 

I augusti händer det flera roliga grejer och det ser ut att bli en fullspäckad höst. Den 21-24 augusti drar Formex-mässan igång och som vanligt är vår kund Nittsjö Keramik på plats och i år har de väckt liv i gamla klassiker. Kolla in Nittsjö Keramiks fina produkter här eller i vårt showroom.