Nittsjö Keramik på Formex 2018 

Har ni vägarna förbi Formexmässan rekommenderar vi att ni går förbi vår fantastiska kund Nittjö Keramik som är på plats som vanligt. Där visar de inte bara höstens nyheter utan har även väckt nytt liv i gamla favoriter från förr. Ni hittar dem i monter  13:31

Nittsjö Keramik är en av Sveriges äldsta hantverksföretag och har sedan slutet av 1800-talet har fabriken tillverkat keramik. De har sedan dess blivit en klassiker inom svensk keramik, liksom en självklar detalj i de svenska hemmen. Inte sällan stöter man på någon av Nittsjös produkter på sommarens loppisar eller auktioner. Och nästan alla känner någon som har en kruka eller vas av Nittsjö keramik i sina ägor.

Utöver sina gamla klassiker, uppmärksammas Nittsjö ofta för sina Luvnissar, där det varje år tillkommer nyheter till samlingen. I år är inget undantag och årets Luvnissar är designade av Elaine Westh.

Ullman PR är mycket glada att få arbeta med Nittsjö Keramik och hjälper till med allt ifrån sociala medier, pressmeddelanden och annan typ av PR. 

Pssst ni har väl inte missat Nittsjös fina vas är med i Sommar med Ernst. Ni hittar klippet här. Och den fina vasen Globo hittar ni här. 

https://nittsjokeramik.se/