Nittsjö Keramik på Formex 2018 

Har ni vägarna förbi Formexmässan rekommenderar vi att ni går förbi vår fantastiska kund Nittjö Keramik som är på plats som vanligt. Där visar de inte bara höstens nyheter utan har även väckt nytt liv i gamla favoriter från förr. Ni hittar dem i monter  13:31

Nittsjö Keramik är en av Sveriges äldsta hantverksföretag och har sedan slutet av 1800-talet har fabriken tillverkat keramik. De har sedan dess blivit en klassiker inom svensk keramik, liksom en självklar detalj i de svenska hemmen. Inte sällan stöter man på någon av Nittsjös produkter på sommarens loppisar eller auktioner. Och nästan alla känner någon som har en kruka eller vas av Nittsjö keramik i sina ägor.

Utöver sina gamla klassiker, uppmärksammas Nittsjö ofta för sina Luvnissar, där det varje år tillkommer nyheter till samlingen. I år är inget undantag och årets Luvnissar är designade av Elaine Westh.

Ullman PR är mycket glada att få arbeta med Nittsjö Keramik och hjälper till med allt ifrån sociala medier, pressmeddelanden och annan typ av PR. 

Pssst ni har väl inte missat Nittsjös fina vas är med i Sommar med Ernst. Ni hittar klippet här. Och den fina vasen Globo hittar ni här. 

https://nittsjokeramik.se/ 

Ullman PR i P4 Kalmar 

Under Almedalsveckan blev vi bland annat intervjuade av P4 Kalmar. Här gav vi tips på hur man som PR-byrå kan tänkas jobba för att göra jobbet som bilmekaniker mer attraktivt i Kronobergs län. Lyssna på intervjun här. 

Tillbaka på kontoret 

Efter en härlig och välbehövlig semester är nu alla på Ullman PR tillbaka på kontoret på Katarinavägen. Det har varit en hektisk vår med mycket arbete för många kunder. Nu ser vi fram emot en fullspäckad höst med massa roligt arbete. 

Sista arbetsveckan innan semestern avslutades som vanligt med Almedalsveckan. Där hade vi uppdrag åt ett flertal kunder men vårt främsta uppdrag låg ändå hos vår kund Skyddsprodukter i Sverige AB som tillsammans med Civilförsvarsförbundet uppmärksamade behovet av skyddsrum i Sverige. Där anordnades också ett fleratal seminarier på temat säkerhet och civilförsvar. Besökarna fick även testa på hur det känns att vara i ett skyddsrum när kriget kommer. Detta uppmärksamdes bland annat av P4 Kalmar. Lyssna på intervjun här. 

För detta vann vi även Dagens Opinions pris Innovativast i Almedalen. Mer om vår vistelse under Almedalsveckan hittar du här eller under fliken Almedalen 2018. 

 

I augusti händer det flera roliga grejer och det ser ut att bli en fullspäckad höst. Den 21-24 augusti drar Formex-mässan igång och som vanligt är vår kund Nittsjö Keramik på plats och i år har de väckt liv i gamla klassiker. Kolla in Nittsjö Keramiks fina produkter här eller i vårt showroom.