Tre nya kunder väljer Ullman PR 

Det har varit ett bra år för PR-byrån Ullman PR. I våras meddelande byrån att de anställt den tidigare toppolitikern Gunnar Axén och nu har tre nya kunder valt Ullman PR som sin byrå.

Bland de nya kunderna återfinns fastighetsuppstickaren SIP Homes Scandinavia som producerar premiumhus till priset av en ordinarie villa. SIP Homes bygger inte bara i Sverige utan har även boenden på gång i Finland och lyxhus i Marbella. Husen är en blandning mellan ny arkitektur och mer traditionell stil som lägger stor vikt på miljö och energieffektivisering.  Husen designas av den välrenommerade arkitekten Thomas Sandell.

En ny kund är också Sveriges Företagshälsor som är företagshälsovårdens branschorganisation. De verkar för att säkerställa en god kvalitet hos landets företagshälsor. Fler medarbetare skulle behöva stöd av en aktiv företagsläkare.

Ullman PR välkomnar också det nya samarbetet med patientorganisationen WED-Förbundet. Förbundet hjälper människor som är drabbande av Willis-Ekbom Disease vilket är en kronisk neurologisk sjukdom och tros ha drabbat ca sju procent av hela den svenska befolkningen.

Uppdraget går ut på att göra den relativt okända sjukdomen mer uppmärksammad i vården och utbilda läkare i hur man ställer rätt diagnos, och på så vis kunna hjälpa många patienter till en bättre livskvalitet.

Ullman PR var med och instiftade WED-Priset som delades ut för första gången i oktober.  Ett pris för att uppmärksamma den läkare som har stora kunskaper om sjukdomen och vet hur man ställer rätt diagnos och ger rätt medicin.

Tidningen Resumé har uppmärksammat detta. Läs artikeln här:

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/11/13/tre-nya-kunder-till-ullman-pr/ 

Behöver ditt företag hjälp med PR, mediakriser eller lobbyingtjänster? Då är vi byrån för er! Läs mer om vad vi har att erbjuda här.

Vet du vad du ska göra om krisen eller kriget inträffar? 

 Inne i det fiktiva skyddsrummet                                                                                                                                                        Bild: Ullman PR                                               

I veckan var det den årliga mässan inom säkerhet, brand och räddning, Skydd 2018. På plats fanns över 250 utställare inom alla kategorier. Där ibland Ullman PRs kund Skyddsprodukter i Sverige AB som tillsammans med Civilförsvarsförbundet vill uppmärksamma frågan om skyddsrum och hemberedskap med hälp av ett fiktivt skyddsrum. 

Mässan pågick mellan 23-25 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö utanför Stockholm. Civilförsvarförbundet var på plats för att uppmärksamma frågan om skyddsrum i Sverige om krisen eller kriget inträffar. Detta gjores med  hjälp av ett fiktivt skyddsrum. Intresset var stort hos besökarna och över 650 personer testade ”skyddsrummet”. Simulatorn  har både vibrationer, ljus och ljudeffekter. Allt för att skapa känslan att sitta instängd i ett skyddsrum om det sker ett beväpnat anfall.

Civilförsvarsförbundet vann pris under Alemdalen 2018,Innovativast i Almedalen. Läs mer om det här.

-Vårt syfte med detta är dels att  få privatpersoner att uppmärksamma frågan om skyddsrum och  hemberedskap, men främst politiker och MSB* att ta sitt ansvar. Idag används många av skyddsrummen som förråd på olika sätt. Vad gör vi om krisen plötsligt inträffar? Säger Lars Samuelsson med ett vist bekymmer i rösten.

Skyddsrumssimulatorn gick varm under mässdagarna och intresset var stort hos besökarna. Flera kom ut ur ”Skyddsrummet” och sa att det kändes obehagligt, var gripande och gav en viktig tankeställare.

*Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

Idag finns det 65 000 skyddsrum runt finns runt om i hela Sverige.  Skyddsrummen är till för civilbefolkningen om krisen eller kriget inträffar. Skyddsrummen är konstruerade för att man ska kunna tillbringa minst 72 timmar instängd. Alla skyddsrum har en skylt på fasaden för att det ska vara enkelt att hitta. Läs mer om vart du hittar ditt närmaste skyddsrum och hur du föreredar dig  HÄR.

Ullman PR var med när första WED-priset delades ut 

WED-Förbundet har varit en av Ullman PR:s kunder sedan i våras. Vi har tidigare hjälpt till med att anordna seminarium för läkare. Nu har vi hjälpt till att instifta WED-priset för att uppmärksamma sjukdomen.

Under onsdagseftermiddagen delades det nyinrättade WED-priset ut till bästa läkare i Stockholms län gällande kunnighet och diagnosställande av patienter med WED/RLS (Willis-Ekbom Disease/Restless Legs). Priset gick till Dr Christian Carlström på Sophia Hemmets Neurlogoy Clinic. 

WED-priset inrättades av patientorganisationen WED-Förbundet med en jury bestående av Sören Hallberg, ordförande WED-Förbundet, Sten Sevborn i egenskap av specialist på sjukdomen samt docent Jan Ulfberg. Vem som helst har kunnat skicka in en nominering.

Prisutdelningen ägde rum i samband med WED-Förbundets informationsmöte i Stockholm som lockade över etthundra tal besökare. Dr Christian Carlström fick ta emot priset av landstingsrådet Ella Bohlin med motiveringen:

”Dr Christian Carlström brinner för att utveckla vården av WED/RLS –sjuka och hans enträgna arbete med att förbättra den medicinska behandlingen  har visat på goda resultat i behandling av sjukdomen.  Dr Carlström lyssnar på sina patienter och med hans utmärkta kunskaper har hans patienter fått verklig hjälp att förbättra sin livskvalitet.”

Det var en mycket tacksam Dr Christian Carlström som tog emot blommor och diplom av lanstingsrådet Bohlin på scenen i ABF-husets Z-salen.

- Att detta pris går till mig som neurolog visar verkligen att hus –och allmänläkare fortfarande har mycket att lära inom WED eller RLS. Förhoppningsvis kan detta vara ett steg i rätt riktning att uppmärksamma sjukdomen och underlätta livet för de drabbade.

Läs gärna mer om WED/RLS här. 

Dr Christian Carlström fick ta emot pris av landstingsrådet Ella Bohlin Dr Christian Carlström fick ta emot pris av landstingsrådet Ella Bohlin 

Sofie är ny praktikant på Ullman PR 

 

 

Sofie Hellström är Ullman PRs nya praktikant. Hon kommer praktisera hos oss åtta veckor under hösten 2018. Sofie Läser PR på Berghs School of Communication parallellt med praktiken. Sofies intresse för kommunikation och marknadsföring har länge varit ett stort intresse. 

-PR och marknadsöring är en bransch som aldrig kommer dö ut, företag behöver alltid nå ut med en ny produkt eller budskap. Därför är PR en självklar bransch för mig att jobba och utvecklas i, säger Sofie med ett leende på läpparna. 

Sofie beskriver sig själv som en nyfiken och kreativt lagd person som ofta reflekterar och analyserar sin omgivning. Egenskaper hon tror gynnar henne inom PR.  Hon funderar ofta över varför vissa kampanjer och varumärken lyckas gör ett stort genomslag och avtryck med sitt budskap. Hon hoppas på att få en större inblick in branchen med sin praktik och få tillämpa sina nya kunskaper från Berghs rakt in i praktiken. 

Vi hälsar Sofie välkommen och hoppas hon kommer trivas här hos oss på Ullman PR.

Många besökare till ME-center när vi ordnade öppet hus 

I onsdags hade vår kund Bragée kliniker öppet hus på deras ME-center. Under dagen utsåg även kliniken årets ME-patient som fick en prischeck på 10 000 kronor.

Det blev ett lyckat event i Garnisonen under onsdagseftermiddagen. Köerna till ME-vården har tidigare varit mycket långa, ofta över ett år. Därför har Stockholms läns Landsting beslutat att köerna måste kortas genom att öka anslagen till ME-vården. Det innebär att Bragée kliniker nu kan erbjuda patienter med kroniskt trötthetssyndrom vård inom bara några veckor. Detta ville kunden självklart uppmärksamma genom att bjuda in patienter och anhöriga.

Dagen började med en invigning där finanslandstingsrådet Irene Svenonius klippte ett band som skulle symbolisera de köer som nu kortats. Björn Bragée, medicinsk chef på Bragée kliniker pratade även om hoppet och att ME/CFS, med rätt hjälp, är en sjukdom som man faktiskt kan leva med.

Efter invigningen bjöds anhöriga och patienter upp till kliniken för öppet hus och prova olika stationer. På stationerna kunde man få testa olika behandlingar för ME/CFS och samtala med personalen.

Det kom ungefär 250 besökare.

Läs mer om Bragée kliniker och sjukdomen ME/CFS här.

Landstingsråd Irene Svenonius klipper köerna 

Björn "Arga Doktorn" Bragée om ME/CFS

Nittsjö Keramik på Formex 2018 

Har ni vägarna förbi Formexmässan rekommenderar vi att ni går förbi vår fantastiska kund Nittjö Keramik som är på plats som vanligt. Där visar de inte bara höstens nyheter utan har även väckt nytt liv i gamla favoriter från förr. Ni hittar dem i monter  13:31

Nittsjö Keramik är en av Sveriges äldsta hantverksföretag och har sedan slutet av 1800-talet har fabriken tillverkat keramik. De har sedan dess blivit en klassiker inom svensk keramik, liksom en självklar detalj i de svenska hemmen. Inte sällan stöter man på någon av Nittsjös produkter på sommarens loppisar eller auktioner. Och nästan alla känner någon som har en kruka eller vas av Nittsjö keramik i sina ägor.

Utöver sina gamla klassiker, uppmärksammas Nittsjö ofta för sina Luvnissar, där det varje år tillkommer nyheter till samlingen. I år är inget undantag och årets Luvnissar är designade av Elaine Westh.

Ullman PR är mycket glada att få arbeta med Nittsjö Keramik och hjälper till med allt ifrån sociala medier, pressmeddelanden och annan typ av PR. 

Pssst ni har väl inte missat Nittsjös fina vas är med i Sommar med Ernst. Ni hittar klippet här. Och den fina vasen Globo hittar ni här. 

https://nittsjokeramik.se/ 

Ullman PR i P4 Kalmar 

Under Almedalsveckan blev vi bland annat intervjuade av P4 Kalmar. Här gav vi tips på hur man som PR-byrå kan tänkas jobba för att göra jobbet som bilmekaniker mer attraktivt i Kronobergs län. Lyssna på intervjun här. 

Tillbaka på kontoret 

Efter en härlig och välbehövlig semester är nu alla på Ullman PR tillbaka på kontoret på Katarinavägen. Det har varit en hektisk vår med mycket arbete för många kunder. Nu ser vi fram emot en fullspäckad höst med massa roligt arbete. 

Sista arbetsveckan innan semestern avslutades som vanligt med Almedalsveckan. Där hade vi uppdrag åt ett flertal kunder men vårt främsta uppdrag låg ändå hos vår kund Skyddsprodukter i Sverige AB som tillsammans med Civilförsvarsförbundet uppmärksamade behovet av skyddsrum i Sverige. Där anordnades också ett fleratal seminarier på temat säkerhet och civilförsvar. Besökarna fick även testa på hur det känns att vara i ett skyddsrum när kriget kommer. Detta uppmärksamdes bland annat av P4 Kalmar. Lyssna på intervjun här. 

För detta vann vi även Dagens Opinions pris Innovativast i Almedalen. Mer om vår vistelse under Almedalsveckan hittar du här eller under fliken Almedalen 2018. 

 

I augusti händer det flera roliga grejer och det ser ut att bli en fullspäckad höst. Den 21-24 augusti drar Formex-mässan igång och som vanligt är vår kund Nittsjö Keramik på plats och i år har de väckt liv i gamla klassiker. Kolla in Nittsjö Keramiks fina produkter här eller i vårt showroom. 

Ullman PR är Innovativast i Almedalen 

Vårt skyddsrum under Almedalsveckan 2018 vann Dagens Opinions pris Innovativast i Almedalen. Mer om det hittar du under fliken Almedalen 2018. 

Ullman PR rekryterar tidigare toppolitiker 

Som vissa av er säkert har gissat, så har Gunnar Axén nu anslutit sig till Ullman PR, där han kommer arbeta som senior konsult. Tidningen Resumé har skrivit mer om detta. Läs artikeln här.

Ullman PR expanderar och rekryterar seniorkonsult Gunnar Axén. Med Gunnars historia i
Moderaterna och VD:n Haralds erfarenhet inom Socialdemokraterna stärks byråns erbjudande
inom public affairs, medierelationer och kriskommunikation ytterligare.

Som riksdagsledamot i 16 år och mångårig erfarenhet i olika kommunikationsbyråer har Gunnar Axén
drivit arbete inom bland annat lobbying, kriskommunikation och public affairs. Under mitten av 90-
talet arbetade Axén som PR-konsult på en av landets största PR-byråer i Stockholm. Han har även
varit en återkommande föreläsare på Berghs School of Communication i ämnet lobbying och
opinionsbildning. Nu på Ullman PR är Gunnar en viktig pelare i företaget och tillsammans med VD
Harald Ullman har ett spännande samarbete inletts.

- Gunnar är en duktig konsult med en lång erfarenhet i branschen. Tillsammans har vi ett brett
kontaktnät som sträcker sig över blockgränsen, vilket ger oss en unik kommunikationsmöjlighet för
våra kunder. Rekryteringen av Gunnar är en del av den uppfräschning av Ullman PR som vi har jobbat
hårt med sedan årsskiftet. Utöver nyrekryteringar har vi tagit fram en ny webbsida samt fått flera nya
spännande kunder som vi ser fram emot att jobba mer med, berättar Harald Ullman, VD.

Gunnar Axén kommer i år tillsammans med Ullman PR att göra sitt femtonde år som
politiker/lobbyist i Almedalen.

Tillsammans med de andra nytillskotten Josefine och Felicia har Ullman PR nu fyra konsulter som
kompletterar varandra: Två erfarna senior-konsulter med expertis inom politik, lobbying och public
affairs, och två PR-konsulter med kunskap inom sociala medier och de nyaste trenderna inom
branschen.

Vill du veta mer om vem Gunnar och och vad han har gjort tidigare så hittar du det här.

Gunnar Axén, ny senior konsult på Ullman PR

Vd Harald Ullman tillsammans med Ullman PR:s nyrekrytering Gunnar Axén 

Ni hittar oss under Almedalsveckan 2018 

Trots att Ullman PR är en liten PR-byrå med sin bas i Stockholm hittar ni oss varje år i Visby under Almedalsveckan. Där har vi alltid någon kund att hjälpa eller egna projekt för byrån. I år hjälper vi vår kund Skyddsprodukter i Sverige AB som har ett spännande skyddsrumsprojekt. 

I år kommer vi befinna oss på Hamnplan i Almedalen med vår kund Skyddsprodukter i Sverige AB som kommer att ställa upp en container inredd som ett skyddsrum. Målet är att medverka till att krismedvetenheten blir större, öka medvetenheten kring skyddsrum samt ge besökarna av skyddsrummet en upplevelse av hur det är att vistas i ett skyddsrum. Allmänheten bjuds in för att komma in i ”skyddsrummet” och där simuleras bombanfall, el-avbrott och liknande under ungefär 2 minuter. Detta sker i samarbete med Civilförsvarsförbundet. Invigning av skyddsrummet sker på söndag och sedan följer olika miniseminarium med olika teman från måndag till torsdag. Platsen kommer att besökas av olika förbund, politiker och andra som är relevanta för ämnet.  

Under veckan (mån-tors) kommer man även kunna tävla om en krisberedskaps låda. En låda lottas ut om dagen.

Läs mer om vad vi gjort tidigare år här. 

Är du på plats i Visby under Almedalsveckan? Kom och säg hej!

Schema för veckan:

Söndag 1/7:

16.00 Gunilla Nordgren, ordförande för Civilförsvarsförbundet inviger skyddsrummet 16.00. Besökarna kan nu testa skyddsrummet.

Måndag 2/7 10.00 18-00

Seminarium 13.00- 13.30:
Tema: Hur fungerar dagens skyddsrum – om kriget kommer hur hittar du ditt?
Medverkande:
Tore Robertsson - Skyddsprodukter i Sverige AB
Beatrice Ask – försvarsutskottet (M)
Moderator: Harald Ullman

Tisdag 3/7 10.00 -18.00

13.00 – 13.30
Tema: Din krisberedskap – så förbereder du dig om kriget kommer
Medverkande:
Jan Alsander – Civilförsvarsförbundet
Lars-Göran Uddholm - Svensk brandchef, med under tsunamin, debattör inom krisberedskap
Markus Hartman - Terracom
Moderator: Harald Ullman

Onsdag 4/7 10.00 – 18.00

Seminarium 13.00 – 13.30:
Tema: Hur förbereder sig Sverige inför krig och vad händer om kriget slår till?
Medverkande:
Hans Wallmark – Försvarsutskottet riksdagen (M)
Allan Widman – Ordförande försvarsutskottet (L)
Åsa Lindestam – Vice ordförande försvarsutskottet (S)
Moderator: Harald Ullman

Torsdag: 5/7 10.00 – 18.00

Seminarium 13.00 -13.30
Tema: Hur kan vi skydda oss från cyberattacker och hur påverkas vi av Fake News av främmande makt?
Medverkande:
Daniel Bäckström - Försvarspolitisk talesperson, vill införa hemvärn mot cyberattackern (C)
Björn Appelgren, Internetstiftelsen i Sverige
Ewa Lantz, verksamhetschef, ABF
Moderator: Harald Ullman
 

Ullman PR nyrekryterar två konsulter 

Ullman PR rekryterar två PR-konsulter, Felicia Freedman Skiöld och Josefine Wetterwik. Rekryteringen kommer framförallt att stärka upp byråns erbjudande inom digital PR och sociala medier

Felicia Freedman Skiöld anställs som PR-konsult på Ullman PR och är utbildad journalist vid Luleå tekniska universitet. Därifrån har hon en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Hon praktiserade på Ullman PR under sitt sista år vid universitetet, hösten 2017 och har där efter fortsatt på byrån. Felicia är uppvuxen i Arvidsjaur men har sedan 2017 haft sin bas i Stockholm.  Felicia har tidigare arbetserafarenhet som journalist.

Ullman PR rekryterar även PR-konsult Josefine Wetterwik, som under våren 2018 också praktiserat på byrån vid sidan av sina studier. Josefine har utbildat sig inom Reklam och PR vid Stockholms universitet och fick sin examen våren 2018 och kommer fortsättningsvis att jobba heltid på Ullman PR. Josefine har tidigare erfarenheter som säljare och konsult inom retailbranschen.


- Ullman PR vill bredda kompetensen inom digital PR. Därför har vi valt att anställa Josefine och Felicia. Felicia är Ullmans nya Sandra, som slutade vid årsskiftet. Båda har goda kunskaper inom digital marknadsföring och förstår både gamla och nya medier. Både Felicia och Josefine har under deras tid som praktikanter visat att de med starkt driv alltid visar på goda resultat. Vi tror att rekryteringen kommer att väga upp våra äldre och mer erfarna konsulter, för nya och kreativa perspektiv.
Det kommer att stärka byråns position och innebär en möjlighet för oss att bredda och utveckla vårt erbjudande, säger VD Harald Ullman.

Läs mer om våra nya PR-konsulter i kontaktbeskrivningarna 

 

Ullman PR på konferens med 3AW i Rom 

Den 14 till 18 juni deltog Ullman PR på konferens med det internationella PR-nätverket 3AW. Konferensen anordnas vartannat år och Ullman PR deltog för andra gången. På plats var även representanter från olika PR-och kommunikationsbyråer världen över. Sammanlagt var det ungefär 50 deltagare från 23 olika länder. 

Tanken med konferensen är att alla i nätverket ska få träffas och ta del av varandras braschkunskaper och erfarenheter. Då Ullman PR jobbar med flera internationella kunder var detta en unik chans att få nätverka och ta hjälp av våra kollegor i andra länder. Genom detta har vår lilla PR-byrå i Stockholm en stor möjlighet att hjälpa våra kunder att nå ut i andra länder än i Sverige. Särskilt goda relationer skapades med våra kollegor i Indien, Kina, Ryssland, England, Tyskland och Spanien.

Vi på Ullman ser fram emot att fortsätta arbeta utanför Sveriges gränser och på så sätt hjälpa våra kunder att nå sina mål. 

Mer om det internationella PR-nätverket 3AW hittar du här.

Här på bild med med Miquel Àngel Rodriguez Caveda, Global COO 3AW

Axel har nu börjat som praktikant hos Ullman PR 

Axel studerar i Lund där han går programmet Strategisk kommunikation och digitala medier. Nu i sommar kommer han att vara praktikant hos oss. Ämnet strategisk kommunikation är brett där områden som marknadsföring och PR faller in. Intresset för PR har funnits länge hos Axel då han varit intresserad av kommunikation och retorik sen en längre tid tillbaka. Hos oss på Ullman PR hoppas han kunna lära sig mer inom bland annat PR och krishantering. Vid sidan om plugget arbetar Axel som Student brand manager för Adwyse och på fritiden umgås han med vänner och spelar handboll. 

-Det ska bli hur kul som helst att få praktisera hos Ullman PR och jag ser fram emot att lära mig mer om branchen, säger Axel.

Maja är ny praktikant på Ullman PR 

Maja läser sin andra termin på JMG:s journalistutbildning vid Göteborgs universitet och ska nu praktisera på Ullman PR de två sista veckorna av terminen. Inom journlistutbildningen lär man sig framförallt skrivande men fokuserar också mycket på kontakt med andra människor och medielandskapet i stort. Media och PR är något som alltid har intresserat Maja och att jobba med andra människor är det hon trivs bäst med. Utöver skolan jobbar Maja som Wings Team Member på RedBull och där har hon fått upp ögonen för marknadsföring. När Maja är ledig umgås hon helst med sina vänner och sin familj. 

– Jag har alltid varit nyfiken på PR och vet att jag vill jobba med någon slags marknadsföring inom media i framtiden. Så min tid på Ullman PR ska verkligen blir intressant och lärorikt, säger Maja.

Ullman PR söker praktikanter för hösten 2018 och våren 2019 

Solen skiner och sommaren är inte långt borta! Detta betyder att vi på Ullman PR är i ful lgång med praktikansökningar för hösten 2018 och våren 2019. 
 
På en liten PR-byrå som Ullman PR får du som praktikant en stor del i projekten och mycket eget ansvar. Vi är måna om att våra praktikanter ska få en så bra och lärorik tid som möjligt hos oss. 
 
Om du är intresserad av att praktisera hos oss, vänligen skriv och berätta om dig själv samt under vilken tidsperiod din praktiktid löper. Skicka din ansökan till felicia@ullmanpr.se
 
Referenser från tidigare praktikanter hittar du här
 
Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå vid slussen i  Stockholm. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små  har vi stora kunder och flera börsbolag.  Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.
 
Vi har ett mycket stort nätverk av personer inom media, näringsliv och politik, till nytta för våra kunder. Våra PR-aktiviteter varierar från försäljningsinriktad marknads-PR och lobbying (public affairs) till medieträning och kriskommunikation. Vi kombinerar erfarenhet och förnyelse i medarbetare som har över 40 års erfarenhet av PR och marknadsföring, tillsammans med betydligt yngre medarbetare som har full koll på de senaste trenderna. 

Två kunder på Nordbygg 10-13 april 

Under veckan finner ni två av våra kunder på Nordbygg, Stockholmsmässan. Både Thermogaia och Opcon ställer ut under årets mässa.  

Thermogaia  hittar ni i monter C06:62. Thermogaia renoverar fastigheters fasader och tak genom användning av energisparfärg, fönsterbyte och takrenoveringar. Renovering gör med garanti på energi- och kostnadsbesparing.

Opcon står i monter A27:41. Som ett miljöteknikföretag utvecklar Opcon avancerad teknik för effektiv energibesparing. Tekniken utgår ifrån Opcons historia inom skruvkompressorer, skruvexpandrar och skruvpumpar. 

Bild: Nordbygg

Josefine börjar som ny praktikant 

Josefine kommer att praktisera hos oss i 12 veckor. Hon läser sin avslutande termin inom Reklam & PR vid Stockholm Universitet. Utbildningen har bland annat rört ämnen så som reklamstrategi och projektledning, men även mer praktiska kurser inom exempelvis webbpublicering och eventplanering.

På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj, och älskar att resa för att uppleva nya spännande platser. Hon ser fram emot sin tid på Ullman PR.  

- Jag har alltid varit intresseras av PR-branschen och nu ser fram emot att lära mig om hur arbetet på en PR-byrå fungerar, berättar Josefine.

PR-byrå

Ullman PR åker till Rom 

­I mitten på juni i år åker Ullman PR till Rom för att delta i det Internationella nätverket 3AWW:s kongress som i år äger rum i Italiens huvudstad. På denna kongress kommer representanter från hela världen där Ullman PR är den ändå PR-byrå som har valts från Sverige. På plats kommer det att finnas representanter från mer än 20 länder och både partners och grundare kommer att vara där. Självklart kommer vi att rapportera mer om detta väl på plats. Glöm inte att följa oss på våra sociala medier, där vi lägger upp ännu mer kring vad vi gör här på byrån. Länkar till dem hittar du längst ner på sidan.

Mer om 3AWW kan du läsa här.

PR-byrå-stockholm

Avslutningslunch för våra praktikanter 

Denna vecka gör våra stjärnpraktikanter Elin och Felicia sin sista vecka här på Ullman PR. Idag har vi därför haft en mysig avtackningslunch tillsammans. Tack för den här tiden Elin och Felicia, ni är grymma och det har varit en ära att få ha er här hos oss! Vi önskar er alla lycka till i framtiden och är övertygade om att ni kommer kunna gå hur långt som helst!

PR-byrå-stockholm