Medieträning med kund! 

I maj hade vi medieträning med kund! Det blev en mycket lyckad medieträning denna soliga dag i maj som innehöll både allvar och skratt, med många bra frågor och svar. Den avslutades med en god lunch i vårsolen!

När du är VD och /eller ansiktet utåt för ett företag gäller det att du vet hur du ska hantera media. Alla företag kan drabbas av en kris och då måste du vara förberedd på hur du/ni ska bemöta journalister. Vårt mål är att alltid ställa de mest relevanta och skarpaste frågorna så att kunden inte bara blir rejält svettig, utan också lämnar medieträningen och känner sig positiv till att möta journalister. Tanken är inte (bara) att skrämmas, utan att faktiskt tränas inför verkligheten!

 

E-commerce 2017! 

Delar av byrån besökte under maj månad E- Commerce STHLM 2017! Där sög vi in alla trender i den digitala världen och lärde oss även hur vår digitala närvaro kan förbättras. Vi var på många spännande och inspirerande seminarier där vi fick lyssna till innovatörer och influensers. Vi tar nu med vår nya kunskap i in i arbetet med våra kunder =)