Harald Ullman blir Goodwill ambassadör för GAPF! 

GAPF är ett väletablerat och efterfrågat kunskapscenter vad gäller hedersrelaterat våld och förtryck mot ungdomars- och kvinnors rättigheter i hela Sverige.

Pela Atroshi och Fadime Sahindal är Sveriges mest kända och uppmärksammade fall av hedersmord. Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime grundades av Sara Mohammad år 2011. Sara Mohammad är en utav många kvinnor som i tonåren varit drabbad, i hennes fall försökte brodern få henne bortgift.

Vid Fadimegalan som hölls på Berns i slutet av januari presenterades GAPFs Goodwill Ambassadörer u

tav Alexander Erwick Fadimegalan. Vi på Ullman PR är stolta över att presentera vår PR-chef och grundare Harald Ullman som en utav GAPFs Goodwill ambassadörer.

Harald Ullman grundare och VD för PR-byrån Ullman PR i Stockholm. 2007 grundade han Stiftelsen läxhjälpen, som hjälper ungdomar i högstadiet i utanförskapsområden att komma in på gymnasiet.

– Känner mig ytterst engagerad i de frågor GAPF driver. Vi ska inte tillbaka till medeltiden och kvinnor som kommer från trakter där hedersvåld tillämpas ska ha samma frihet som svenska kvinnor i ett modernt sekulariserat Sverige. I övrigt är jag mycket engagerad i att hjälpa i huvudsak invandrarungdomar att komma in i gymnasiet.

Följ gärna Ullman Pr:s deltagande och engagemang för Riksorganisationen GAPF på www.gapf.se