Nittsjö Keramik på Formexmässan 

Idag har vi besökt Formex på Stockholmsmässan där våra fantastiska kunder Nittsjö Keramik ställt ut. Det var väldigt inspirerande att se alla fina produkter som tillverkats i Rättvik i dalarna.

Visste du att Nittsjö Keramik är ett av vårt lands äldsta hantverksföretag som intar en topposition inom den keramiska konstindustrin? Det var år 1843 som doktorn och riddaren Carl Jacob Wettergen och handlaren och sergeanten R.A.C. Medén gemsamt byggde upp ett tegelbruk vid Nittsjö. År 1847 började man att tillverka bruksföremål i terrakotta. År 1917 Köpte Carl Wilhelm Forsell hela Nittsjöanläggningen och Aktiebolaget Nittsjö Stenkärlsfabrik bildades. Detta betyder att Nittsjö i år fyller 100 år vilket såklart firades lite extra på Formex.

Vårt showroom med Nittsjös produkter hittar du här.

Tillbaka från semestern 

Nu är semestern slut och alla på Ullman PR är tillbaka på kontoret efter en härlig och välbehövlig ledighet. Nu är vi redo för höstens alla utmaningar och ser fram emot alla spännande projekt som väntar.

Idag har vi ett fyrtiotal olika kunder i flera olika branscher, bland annat inom bygg, fastighet, vård, media, inredning, miljöteknik, internetförsäljning, bokförlag och energibesparing. Även om vi inte är branschexperter så tror vi att vi blir en bättre byrå genom att jobba med helt olika kunder. Det är både roligare och det vi lär av en bransch kan vi överföra till en annan.

Vi har ett mycket stort nätverk av personer inom media, näringsliv och politik, till nytta för våra kunder. Våra PR-aktiviteter varierar från försäljningsinriktad marknads-PR och lobbying (public affairs) till medieträning och kriskommunikation. Vi kombinerar erfarenhet och förnyelse i medarbetare som har över 40 års erfarenhet av PR och marknadsföring, tillsammans med betydligt yngre medarbetare som har full koll på de senaste trenderna. 

Vi är mer för action än att skriva långa promemorior och hjälper våra kunder att synas och öka sin omsättning.

Du hittar som vanligt på Katarinavägen 22 i Stockholm.