Vi hyr ut kontorsplatser vid Slussen 

Vi är en liten PR-byrå med mer plats än vi behöver. Därför söker vi nu efter egenföretagare eller mindre företag som vill hyra fina kontorsplatser i centralt läge på Södermalm, alldeles vid Slussen. Gärna kreatörer inom grafisk design, webb, kommunikation, film, foto eller liknande branscher där vi kan dra nytta av varandra. Inget krav, men det finns goda chanser till jobb av oss om du jobbar inom detta.

Vi har 2-4 platser för uthyrning, från januari eller enligt ök. Antingen kan du hyra platsen själv eller med kollegor. Lokalen är ca 70 kvadratmeter och är utrustat med pentry, toalett samt ett mötesrum som kan bokas och användas av alla. Vi har även tillgång till takterrassen som används flitigt under årets varma dagar. Här har du bästa platsen för konserter på Mosebackes Terrass. Till varje kontorsplats följer höj- och sänkbart skrivbord med kontorsstol. Det finns även tillgång till skrivare, mikrovågsugn och annat som kan tänkas behövas. Städ ingår.

Kontoret har stora fönster som ger mycket ljusinsläpp, Inför inflytt kommer kontoret att göras om med bland annat soffa och omorganisering av skrivbordsplatser. Där har du/ni som hyresgäst möjlighet att vara med och bestämma efter dina/era önskemål.

3500 kr/plats eller enligt ök. beroende på upplägg.

Adress: Katarinavägen 22/Klevgränd 7 116 45 Stockholm

För kontakt, visning eller vidare frågor:

Felicia Freedman Skiöld felicia@ullmanpr.se 076-303 63 99

Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små har vi stora kunder och flera börsbolag. Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.