Vi söker fortfarande praktikanter för våren 2020 

Vi söker fortfarande efter de rätta praktikanterna för våren och sommaren 2020. Är du rätt person? Sök praktikplats hos oss! 
 
På en liten PR-byrå som Ullman PR får du som praktikant en stor del i projekten och mycket eget ansvar. Vi är måna om att våra praktikanter ska få en så bra och lärorik tid som möjligt hos oss. Vi tar emot praktikanter från olika högskoleprogram som medie- och kommuniktation, journalistik, reklam, pr, marknadsföring eller statsvetenskap. 
 
Om du är intresserad av att praktisera hos oss, vänligen skriv och berätta om dig själv samt under vilken tidsperiod din praktiktid löper. Skicka din ansökan till felicia@ullmanpr.se
 
Referenser från tidigare praktikanter hittar du här
 
Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå vid slussen i  Stockholm. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små  har vi stora kunder och flera börsbolag.  Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.
 
Vi har ett mycket stort nätverk av personer inom media, näringsliv och politik, till nytta för våra kunder. Våra PR-aktiviteter varierar från försäljningsinriktad marknads-PR och lobbying (public affairs) till medieträning och kriskommunikation. Vi kombinerar erfarenhet och förnyelse i medarbetare som har över 40 års erfarenhet av PR och marknadsföring, tillsammans med betydligt yngre medarbetare som har full koll på de senaste trenderna. 

Vi hyr ut kontorsplatser vid Slussen 

Vi är en liten PR-byrå med mer plats än vi behöver. Därför söker vi nu efter egenföretagare eller mindre företag som vill hyra fina kontorsplatser i centralt läge på Södermalm, alldeles vid Slussen. Gärna kreatörer inom grafisk design, webb, kommunikation, film, foto eller liknande branscher där vi kan dra nytta av varandra. Inget krav, men det finns goda chanser till jobb av oss om du jobbar inom detta.

Vi har 2-4 platser för uthyrning, från januari eller enligt ök. Antingen kan du hyra platsen själv eller med kollegor. Lokalen är ca 70 kvadratmeter och är utrustat med pentry, toalett samt ett mötesrum som kan bokas och användas av alla. Vi har även tillgång till takterrassen som används flitigt under årets varma dagar. Här har du bästa platsen för konserter på Mosebackes Terrass. Till varje kontorsplats följer höj- och sänkbart skrivbord med kontorsstol. Det finns även tillgång till skrivare, mikrovågsugn och annat som kan tänkas behövas. Städ ingår.

Kontoret har stora fönster som ger mycket ljusinsläpp, Inför inflytt kommer kontoret att göras om med bland annat soffa och omorganisering av skrivbordsplatser. Där har du/ni som hyresgäst möjlighet att vara med och bestämma efter dina/era önskemål.

3500 kr/plats eller enligt ök. beroende på upplägg.

Adress: Katarinavägen 22/Klevgränd 7 116 45 Stockholm

För kontakt, visning eller vidare frågor:

Felicia Freedman Skiöld felicia@ullmanpr.se 076-303 63 99

Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små har vi stora kunder och flera börsbolag. Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.