Ullman PR sponsrar DIF P11-4 

Vi är väldigt glada och stolta som får sponsra Djurgårdens IF FF P11-4 under säsongen 2019. 

Ungdomsverksamheter som denna är otroligt viktiga för barn och ungdomar, både för hälsan och gemenskapen. 

Vi önskar laget en lyckad säsong! 

Läs mer om det här. 


Foto: laget.se 

TEGRA på besök hos Ullman PR 

Vår nya kund det Litauiska företaget TEGRA som är stora på lim-, tejp-, silikon-, tätningsmedel- och skummarknaden i ett flertal länder i Europa som till exempel: Ryssland, Baltikum, Moldavien, Vitryssland, Kazakstan och snart Sverige med hjälp av Ullman PR. Vi blev valda att hjälpa TEGRA med sin debut i Sverige och norden. Vi är mycket hedrade över detta spännande uppdrag som snappades upp av Resumé, du kan läsa artikeln här

Onsdagen 22/5 och Torsdagen 23/5 var TEGRA här och hälsade på och diskuterade debuten. När de var här passade vi på att visa dem Stockholm med en guidad visning i Gamla stan efter ett trevligt mingel på taket. Efter den lyckade rundvanringen åt vi middag på Djurgården på Ulla Windbladh restaurang och värdshus. Här är en bild från minglet på torsdagen: 

Ny prao på Ullman PR, Alice 

Hej, jag heter Alice och är 15 år. Jag går i 9onde klass på Viktor Rydbergs skola Vasastan (VRSV) och den här veckan praoar jag på Ullman PR. På fritiden gillar jag att hänga med vänner och kolla på serier. Eftersom att jag går i 9an betyder det att gymnasievalet är nära så inte bara är jag på Ullman PR för att lära mig om arbetslivet men också för att se om PR är ett bra karriäralternativ. Jag är också här för att besvara frågor som t.ex. Hur arbetsplatsen ser ut. Jag förväntar mig en lärorik kul vecka där jag lär mig om arbetslivet och om PR är någontning för mig.