Litauiskt bolag väljer Ullman PR 

Vi är stolta och nöjda med att vi äntligen kan gå ut med detta litauiska samarbete. Nu ser vi fram emot ett fortsatt roligt 2019 med ännu fler spännande och utvecklande projekt! 

Detta har även uppmärksammats i dagens Resumé. Läs hela artikeln här. 

I slutet av november gick PR-byrån Ullman PR ut med att de inlett samarbete med tre nya kunder. Nu väljer ytterligare två kunder Ullman PR: Det Litauiska bolaget TEGRA samt den frivilliga försvarsorganisationen Civilförsvarsförbundet.

Det litauiska bolaget TEGRA arbetar med produktutveckling inom bland annat skum, lim, silikon, tätningsmedel och tejp. Företaget har varit verksamt sedan 1995 och dess produkter återfinns i flera europeiska länder. Ullman PR har nu fått i uppdrag att marknadsföra en av TEGRAS nya produkter på den svenska marknaden.

- Det känns hedrande att TEGRA har gett oss förtroendet att sköta marknadsföringen för deras första produkt på den svenska marknaden.  Det är även extra roligt att få jobba med ett baltiskt bolag så vi på Ullman PR får möjligheten att vidga våra vyer lite, säger Harald Ullman, VD på Ullman PR.

Ullman PR välkomnar också samarbetet med den frivilliga försvarsorganisationen Civilförsvarsförbundet som är en frivillig försvarsorganisation med siktet inställt på säkerhet både till vardags och vid kriser i samhället. Sedan starten är Civilförsvarsförbundet en civil del av den svenska krisberedskapen. Nu har Ullman PR fått i uppdrag att hjälpa Civilförsvarsförbundet under Almedalsveckan 2019.

- Vi är väldigt glada att få Civilförsvarsförbundet som kund. Sverige ropar efter frivilligkrafter som kan hjälpa till med att få ett fungerande civilförsvar. Civilförsvaret har en intressant framtid genom att engagera frivilliga att hjälpa till vid t.ex. olyckor, skogbränder och liknande. Viljan finns hos civilsamhället och Civilförsvarsförbundet kan tillhandahålla organisationen, säger Harald Ullman.