Invigning av Hotell Kungsträdgården 

I veckan var Ullman PR på invigningen av det nya hotellet Hotell Kungsträdgården.

Perfekt läge och fantastiskt fina rum, för att inte tala om hotellbaren som vi gärna hänger i fler gånger. :)

 

 

3aworldwide väljer Ullman PR 

Det internationella PR-nätverket 3aworldwide siktar på en byrå per land i Norden.

I Sverige valde dem Ullman PR som partner, det är vi otroligt stolta över. 

– Detta är en framgång för oss eftersom vi har både kunder och prospekts som behöver pr-hjälp i flera länder. Samtidigt som vi kan hjälpa tillväxtföretag i andra länder med pr i Sverige. Men vi trodde vi var för små för att ingå i ett så stort nätverk. Att de valde oss är verkligen kul. Det ger oss en extra kvalitetsstämpel, säger Harald Ullman, huvudägare på Ullman pr, i ett pressmeddelande.

Läs Dagens Medias artikel om samarbetet här! 

 

3aworldwide väljer Ullman PR

 

Ullman PRs pressmeddelande:

 

PR-nätverket 3AWORLDWIDE väljer Ullman PR som partner i Sverige

PR-nätverket 3AWORLDWIDE med partners i 29 länder valde Ullman PR som partner i Sverige. 3AWORLDWIDE är ett internationellt nätverk inom PR, mediestrategi och digitala lösningar med huvudkontor i Miami och globalt nav i Mexiko, Brasilien och Spanien. 3AWORLDWIDE rankas som nr 175 på INC Magazines lista över de 500 snabbast växande företag i Amerika. Nätverket har även kontor på viktiga tillväxtmarknader såsom Dominikanska republiken, Panama, Colombia, Argentina och Chile. 3AWORLDWIDE vill nu utvidga sig i Norden och knyta sig an en byrå per land. I Sverige har de nu valt Ullman PR som partner. Patricia Calle, VD på 3AWORLDWIDE i Europa ”Vi hade att antal byråer att välja emellan. Vi sökte en oberoende byrå som är kreativ och med stor bredd i kundkretsen. Och vi fann efter noggrann analys att Ullman PR var de rätta. Vi välkomnar dem in i vårt stora nätverk. Det betyder mycket för alla våra partners att vi nu också är representerade i Sverige.” 

Detta är en framgång för oss eftersom vi har både kunder och prospekts som behöver PR-hjälp i flera länder. Samtidigt som vi kan hjälpa tillväxtföretag i andra länder med PR i Sverige.  Men vi trodde vi var för små för att ingå i ett så stort nätverk som 3AWORLDWIDE. Men att de valde just oss är verkligen kul. Det ger oss en extra kvalitetsstämpel” säger byråns huvudägare Harald Ullman.

 

För mer information vänligen kontakta:

Harald Ullman

070 847 12 24

harald@ullmanpr.se

 

Om Ullman PR:

Ullman PR startades 2005 av Harald Ullman. Ullman PR är en liten och kreativ PR-byrå med ett 20-tal kunder, flera börsbolag men också flera mindre entreprenöriella kunder. Ullman PR jobbar branschöverskridande och har ett 20-tal kunder som återfinns i branscher som fastighet, vård, medicinteknik, media, inredning, mode, miljöteknik, kultur med mera. Ullman PR jobbar både med lobbying, kriskommunikation, marknads-PR, sociala medier, digital marknadsföring och viss reklam. Ullman PRs styrka är kombinationen av erfarenhet och förnyelse.

http://www.ullmanpr.se/

 

Om 3AWORLDWIDE:

3AWORLDWIDE är ett internationellt nätverk inom mediestrategi, digitala lösningar och PR med huvudkontor i Miami och globalt nav i Mexiko, Brasilien och Spanien. Nätverket har partners i 29 länder och 270 globala medarbetare. 3AWORLDWIDE rankas som nr 175 på INC Magazines lista över de 500 snabbast växande företag i Amerika. Nätverket har även kontor på viktiga tillväxtmarknader såsom Dominikanska republiken, Panama, Colombia, Argentina och Chile. http://www.3aworldwide.com/


 

 

Harald Ullman om Löfvens hyllningsdikt 

Harald Ullman blev intervjuad av Expressen om Löfvens hyllningsdikt till Rättvisförmedlingen.

– Det är ett väldigt ovanligt trick och just därför är det bra. Han får in ett eget politiskt budkap om export ihop med en mjuk text om lika värde. Mjukt och hårt i kombination. Jag skulle säga att det här är bra PR, säger Harald Ullman, vd på Ullman PR.

Läs hela artikeln här! 

Harald Ullman i Expressen om Löfvens hyllningsdikt