Fin recension av Bergsheleven Ida Kurvinen 

Fin recension av Bergsheleven Ida Kurvinen, om vilka personer som inspirerar henne:

Inspireras och inspirera

Jag inspireras av några starka profiler med olika yrken. Jag tänkte berätta mer om dem i detta inlägg. 

Jackie Kothbauer - jag köpte hennes bok "Mediababe" år 2011 när den gavs ut och Jackie är riktigt inspirerande med sina inlägg om dagsaktuella ämnen på LinkedIn. Hennes blogg hittar du HÄR! Jackie är personlig varumärkes expert, ett ämne jag hyser stor fascination för. 

Linda Waxin - vd vid 30 års ålder på Edelman och tog förtidspension när hennes pappa gick bort. Linda har gjort en karriär och nämns som en lysande PR-stjärna. Men hon är också modig - som jag nämnde i mitt tidigare inlägg - och vågade säga upp sitt jobb som VD för att resa och sörja. 

Rebeckah Stensson - Country Manager & Nordic Sales Manager på Spalt PR och min tidigare chef på Polhem PR. Hon kan det här med att göra PR och business, karriär, vara entreprenöriell och så galet driven! Och småbarnsmamma. Rebeckah utstrålar energi som smittar!

Sandra Kastås - min främsta bollplank i Berghs arbetsprover, jobbar på Ullman PR. Sandra har visat så stort engagemang för mig och gör ett fantastiskt arbete på Ullman PR där hon har ett mentorprogram för kommunikatörsstuderande. Ledord för Sandra: positiv, engagerad och duktig! 

Marie Hamberg, min chef jag hade i början på min karriär inom H&M. För ett extraordinärt ledarskap som jag anser exemplariskt. Att kunna styra en verksamhet mot högt uppsatta mål genom att ge utrymme för personlig och professionell utveckling. Marie har bevisat mig att "tro på människan" är en nyckelfaktor för framgång. 

För mig är det viktigt att ha förebilder som kan ge inspiration och motivation när man ibland känner sig trött eller har glömt varför man jobbar så hårt. 

http://www.idakurvinen.com/…/…/3/17/inspireras-och-inspirera

 

Vill du också få inspiration eller ett bollplank? Sök då till höstens mentorprogram som vi håller. Mer info hittar ni här: http://www.ullmanpr.se/pr-byra/jobbmentor/mentorprogram/