Statement - Ullman PRs uppdrag för Lexbase är slutfört 

Ullman PR har utfört ett uppdrag åt företaget Lexbase. Uppdraget innebar att bistå Lexbase vid lanseringen av en ny sajt där offentliga domar görs sökbara. Sajten och dess innehåll var helt laglig och det finns redan idag andra företag som utför liknande tjänster. Sajten Lexbase var en betaltjänst och var vid lanseringen inte färdigutvecklad. Ullman PRs uppdrag för Lexbase är slutfört och all vidare kontakt angående sajten hänvisas till Lexbase.


Harald Ullman

Ullman PR klättrar på sin fasad! 

Förra veckan provade vi på vår kunds metod arbetsklättring. Svensk Arbetsklättring AB renoverar fasader genom att klättra/hänga i rep istället för att använda skrymmande byggställningar, något som kan spara både tid och pengar.

Vi klättrade alltså på vår fasad vid Slussen. Det var några darrande ben, men kul var det! - Vad gör man inte för sina kunder!?
 
 
 
 

Ullman PR arrangerar medieträning 

Harald står som föreläsare på PR-kurs och medieträning nu i veckan. Vet ni vad ni ska svara om Janne Josefsson ringer och ger er en knivig fråga?
 
 

Stiftelsen läxhjälpen stöds av Kronprinsessparets stiftelse 

 
I januari besöktes Stiftelsen läxhjälpen av Kronprinsessparet. Läxhjälpen stöds av Kronprinsessparets stiftelse. Både Ullman PR och Stiftelsen Läxhjälpen grundades av Harald Ullman som också är ordförande i Stiftelsen. Ullman PR stöder Stiftelsen och är en av många partners. Stiftelsen Läxhjälpen är en privat  icke-vinstdrivande stiftelse som med stöd från näringslivet bedriver gratis läxhjälp i socioekonomiskt utsatta områden.