Vi är glada att presentera vår nya kund Sweef 

Vi på Ullman PR har idag den stora äran att presentera vår nya kund Sweef. Företaget grundades 2011 av vännerna Jacob Notlöv och Ludvig Ungewitter, som tidigare har arbetat tillsammans på ByggMax som marknadschef respektive IT-chef. Drömmen var att skapa ett möbelföretag som säljer snygga och smarta möbler som passar alla, där kunderna kan relatera till möblernas funktion och uttryck. Detta har dem verkligen lyckats med.

Sweef.se inriktar sig på att tillverka sköna och snygga möbler till ett lägre pris. De köper in sina möbler direkt från tillverkare och specialanpassar dem tills de uppfyller företagets slogan ”Sveriges skönaste möbler”. Möblerna genomgår en rad olika tester där personalen på Sweef testslappar och testsover i möblerna för att försäkra sina kunder om att möblerna verkligen är Sveriges skönaste.

På Sweef.se hittar ni allt från soffor, bäddsoffor, soffbord och fåtöljer i olika stilar till transparenta stolar och patchworkmattor – något för alla typer. Ta gärna en titt på utbudet!

Sweefs möbler finns nu tillgängliga för produktlån. Högupplösta bilder hittar ni här: http://www.flickr.com/photos/sweefse/sets/

 
 
 
Dagens Media skriver även om samarbetet: http://www.dagensmedia.se/nyheter/byraer/article3807492.ece