Sandra Kastås i intervju med Uppsala Medievetare 

Vår vice vd Sandra Kastås blev intervjuad av Uppsala Medievetare. Läs hela intervjun här: http://uppsalamedievetare.se/?p=1005

"Janne Josefsson är välkommen till Ullman PR" 

I Resumé kan ni nu läsa om varför Harald Ullman vill locka över Janne Josefsson till Ullman PR. 

 Det är inte meningen att Janne Josefsson ska dricka kaffe o vara trevlig mot journalisterna. Tvärtom, att som journalist bli ifrågasatt av Josefsson är inget som någon journalist önskar sig. Det är lika läskigt som att vara på förhör i Uppdrag Granskning, säger Harald Ullman i en kommentar.

Lär hela artikeln här!

Vår årliga Ullman PR fest! 

Den 6 november var det dags igen, vår årliga Ullman PR fest bjöd på god mat från Supper, dryck och snacks i alla dess former från både Larssons chips och Santa Maria. Vi var så klart också måna om våra gästers mjuka läppar och andedräkt då det var en lång mingelkväll med intressanta möten och hade därför både Lypsyl och tuggummi från Mentos på plats. Vårt kontor doftade också ljuvligt tack vare våra goda doftljus från L:A bruket. Vi vill tacka alla trevliga människor som var med och förgyllde kvällen, vi hoppas att dem hade lika trevligt som vi!

 

 

Ullman PRs kund inreder Malou Efter tios studio 

Häromveckan var vi på TV4 och tittade när en av våra kunder inreder Malou efter tios studio. Kolla länken nedan för att se deras fina möblerna i studion. Vi passade på att leka lite i studion när vi väl var där.  Vill ni också inreda Malous studio kanske ni borde ta och bli kunder till Ullman PR.

Klicka här för att se Plus Function i Malou Efter tio Plus Function i Malou Efter tio

 

 

Ullman PR har ny praktikant 

Varmt välkommen Nevena

Nevena kommer från Växjö och studerar sitt sista år på Informatörsprogrammet på Linnéuniversitetet och ska vara hos oss hela hösten.

Hennes stora intressen är mode och design och på sin fritid syr och målar hon gärna så mycket som möjligt.

 

Nevena kommer att vara hos oss till januari, vi ser fram emot en lärorik höst tillsammans!

 

 

 

 

 

Pressevent för inredningskunder 

Ullman PR hade den 27 augusti ett pressevent med inredningskunderna Plus Function, Köksprodukter, Sweef och Inred. Gästerna på presseventet var bland annat journalister, bloggare och stylister.

goodiebagsVi delade ut goodiebags till besökarna.

inreds dagsbädd, plus functions vagga

inreds plumberlampa

plus functions vaggaVagga som kan förvandlas till två stolar av Plus Function.

inreds sängSäng från Inred.

gästerna runt plus functions bord

sandra kastås

köksprodukters koppar från RBAKoppar från Köksprodukter.

inreds dagbädd

Väska från Köksprodukter.

inreds säng

louise sköld

Föreläsaren Louise Sköld berättar om höstens inredningstrender.

 

inredningsjournalister och bloggare

frukost

jacob notlöv

Jacob Notlöv berättar om Sweef.

sweefs soffa i livstyckets tyg

 

Soffa från Sweef. Designsamarbete med Livstycket.sweef

Soffa från Sweef samt bord och lampa från Plus Function.plus functions bord variety table

Matbord och stolar från Plus Function.porslin från RBA och köksprodukter

Porslin från Köksprodukter.plus functions skrivbord keep closed

Skrivbord från Plus Function.sweefs soffa valen

Soffa, matta och kuddar från Sweef.köksprodukters fruktskål

Soffa från Sweef.

Julia Åslund, ny praktikant hos Ullman PR 

Varmt välkommen Julia Åslund, ny praktikant hos Ullman PR.

Julia Åslund

Julia studerar just nu medie- och kommunikationsvetenskap på Linköping Universitet och ska praktisera hos oss i höst. Hon är född i San Fransisco och efter gymnasiet studerade hon marknadsföring och kommunikation på San Diego State University.

Julia har ett stort intresse för kommunikation och marknadsföring & på fritiden bakar hon gärna cupcakes och läser modetidningar. I januari flyttar Julia till München och i framtiden vill hon jobba med marknadsföring och PR, helst i New York, London eller Berlin.

Julia kommer vara hos oss tom november, vi ser fram emot en kul höst tillsammans!

 

Ullman PR:s första reklamfilm 

Vi har gjort vår första reklamfilm och provat på skådespelaryrket. Dagens Media skriver om det idag. Se filmen här och läs artikeln här.

Ullman PR:s showroom 

 

Vi håller så smått på att bygga upp vårt lilla showroom i våra lokaler. Här kan ni se en superfin skål i rose/kopparfärg från Köksprodukter.se, en god alkoholfri champagne "So Jenny" som är halalstämplad samt Maria Montazamis kokbok. 

Kommer fler bilder när vi blir klara =) 

Sandra Kastås vann Vårsalongens pris för mest inspirerande konstverk 

Nu under påsk var vår PR-konsult, Sandra Kastås, som även är konstnär, med och ställde ut tre av sina konstverk på Vårsalongen på Gotland tillsammans med 80 andra konstnärer. Hon vann då Vårsalongens pris för mest inspirerande konstverk med sin tavla med myror och pastellfärger, inspirerat utav inredningstrender (något som vi också jobbar med). Grattis säger vi!

Igår skrev P4 Radio Gotland och Gotlands Tidningar om detta och de två andra som fick pris på Vårsalongen Gotland.

Läs mer här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=5842096

http://www.helagotland.se/noje/default.aspx?articleid=9737992

 

 

 
 
 

Vi är glada att presentera vår nya kund Sweef 

Vi på Ullman PR har idag den stora äran att presentera vår nya kund Sweef. Företaget grundades 2011 av vännerna Jacob Notlöv och Ludvig Ungewitter, som tidigare har arbetat tillsammans på ByggMax som marknadschef respektive IT-chef. Drömmen var att skapa ett möbelföretag som säljer snygga och smarta möbler som passar alla, där kunderna kan relatera till möblernas funktion och uttryck. Detta har dem verkligen lyckats med.

Sweef.se inriktar sig på att tillverka sköna och snygga möbler till ett lägre pris. De köper in sina möbler direkt från tillverkare och specialanpassar dem tills de uppfyller företagets slogan ”Sveriges skönaste möbler”. Möblerna genomgår en rad olika tester där personalen på Sweef testslappar och testsover i möblerna för att försäkra sina kunder om att möblerna verkligen är Sveriges skönaste.

På Sweef.se hittar ni allt från soffor, bäddsoffor, soffbord och fåtöljer i olika stilar till transparenta stolar och patchworkmattor – något för alla typer. Ta gärna en titt på utbudet!

Sweefs möbler finns nu tillgängliga för produktlån. Högupplösta bilder hittar ni här: http://www.flickr.com/photos/sweefse/sets/

 
 
 
Dagens Media skriver även om samarbetet: http://www.dagensmedia.se/nyheter/byraer/article3807492.ece 

Statement - Ullman PRs uppdrag för Lexbase är slutfört 

Ullman PR har utfört ett uppdrag åt företaget Lexbase. Uppdraget innebar att bistå Lexbase vid lanseringen av en ny sajt där offentliga domar görs sökbara. Sajten och dess innehåll var helt laglig och det finns redan idag andra företag som utför liknande tjänster. Sajten Lexbase var en betaltjänst och var vid lanseringen inte färdigutvecklad. Ullman PRs uppdrag för Lexbase är slutfört och all vidare kontakt angående sajten hänvisas till Lexbase.


Harald Ullman

Ullman PR klättrar på sin fasad! 

Förra veckan provade vi på vår kunds metod arbetsklättring. Svensk Arbetsklättring AB renoverar fasader genom att klättra/hänga i rep istället för att använda skrymmande byggställningar, något som kan spara både tid och pengar.

Vi klättrade alltså på vår fasad vid Slussen. Det var några darrande ben, men kul var det! - Vad gör man inte för sina kunder!?
 
 
 
 

Stiftelsen läxhjälpen stöds av Kronprinsessparets stiftelse 

 
I januari besöktes Stiftelsen läxhjälpen av Kronprinsessparet. Läxhjälpen stöds av Kronprinsessparets stiftelse. Både Ullman PR och Stiftelsen Läxhjälpen grundades av Harald Ullman som också är ordförande i Stiftelsen. Ullman PR stöder Stiftelsen och är en av många partners. Stiftelsen Läxhjälpen är en privat  icke-vinstdrivande stiftelse som med stöd från näringslivet bedriver gratis läxhjälp i socioekonomiskt utsatta områden.

Ullman PR arrangerar medieträning 

Harald står som föreläsare på PR-kurs och medieträning nu i veckan. Vet ni vad ni ska svara om Janne Josefsson ringer och ger er en knivig fråga?