Boklanseringsevent med fin konst i lokalerna 


 
 
Igår var vi på Daniel Nyhléns lansering av biografin om prinsessan Madeleine. Mycket trevligt event där vi minglade bland gamla politiker, skådespelare och bloggare. Ja, Ullman PR slänger ju sig som sagt bland sociteten. Bäst av allt var den smakfulla konsten som hängde i lokalerna, Nya Sällskapets klubbhus på Västra Trädgårdsgatan 6. Bra val säger vi!
 

Statistik för Almedalen 2013 

Almedalen statistikAlmedalsveckan är snart här! Om lite drygt en månad drar årets politikervecka igång. I diagrammet ser ni en jämförelse av antalet almedalsaktiviteter under de olika veckodagarna från åren 2009-2013.
 
Det är enbart maj, och redan nu bjuds det på fler aktiviteter i år under tisdag, onsdag och torsdag än förra året. För er som planerat att besöka Visby under Almedalsveckan är tisdag den dag i år där flest aktiviteter är inbokade (hittills). 
 
Vill ditt företag också vara en del i årets Almedalsvecka? Vi har fortfarande ett fåtal platser kvar i Ullman PRs paviljong! Kontakta oss på 08-702 31 50 eller info@ullmanpr.se.
 
Tack Hampus Brynolf för inhämtat statistik!

Personalkonferens 2013-05-07 

 
Igår hade vi personalkonferens. Här ser ni vårt fina kollage med vad vi gjorde:
 
 Personalkonferens
 
1. Väldigt smidigt att få in hela personalstyrkan i en bil, och Harald som tidigare chaufför kör som en kung i Stockholm. Vi hann tom med en handbromsvändning på grusplanen.

2. Vi besökte konstmuseet Artipelag för att inhämta kreativitet och inspiration. Mycket färgkombinationer och tänk som kan användas vid exempelvis design av hemsidor och annonser.

3. Planer smiddes med utsikt över skärgården. Nya idéer togs fram för egen marknadsföring och kunder. Harald höll även en liten undervisning i livets alla gåtor och en PR-konsults gåtor.

4. Kvällen avslutades på den fabulösa restaurangen
Supper. Alltid lika gött. Vi rullade övermätta där ifrån!