Ny praktikant på Ullman PR 

Under veckan har Ullman PR fått tillökning i form av en ny praktikant, vi välkomnar Ida Hemming som ska vara med oss under våren.
 
Ida studerar Medie- och Kommunikationsvetenskap med inriktning PR och marknadskommunikation på Högskolan i Jönköping. Hon har parallellt med studierna varit aktiv i ett flertal projekt genom högskolans PR-utskott och är intresserad av träning, musik och språk. 
 
Vi ser nu fram emot tre fartfyllda månader tillsammans!
 
Ida Hemming 

Harald Ullman föreläser för Sveriges Kommuner och Landsting. 

Harald Ullman Föreläser SKL 
I egenskap av PR-proffs gästföreläste Harald Ullman för Sveriges Kommuner den 22/1 på Högberga gård. Föreläsningens fokus låg på Haralds iakttagelser kring kommuners arbete och utveckling. Harald delade även med sig av egen prognos inför valet 2014, han talade bland annat om viktiga frågor som kan komma att bli avgörande.

Sandra Kastås - Årets medarbetare 2012 


 
 
Sandra Kastås, utnämnd till årets medarbetare 2012.
 
2012 utsågs Sandra Kastås till årets medarbetare med följande motivering: 
 
” Sandra förenar i en person hög kreativitet, ekonomiskt sinnelag och ett påfallande snabbt arbetssätt.”
 
Denna ambitiösa Gotlandstöis är byråns ekonomi- och personalchef. Med en magisterutbildning i företagsekonomi i ryggen är hon vår ekonomiska stödpelare i alla lägen. Utöver PR-konsult, ekonomi- och personalchef är Sandra även en talangfull konstnär. Även konstnären Sandra är en viktig del av byrån, hennes kreativitet har kommit att bli en inspirationskälla som är mycket värdefull för medarbetarna på Ullman PR.
 
Sandra har arbetat hårt under 2012 med byråns alla kunder, som verkar inom alla möjliga branscher. Hon drev även årets event under Almedalsveckan 2012 framgångsrikt.