Ny kund: Krogarna.se 

Krogarna
Många krögare upplever att det kan vara svårt och tidskrävande att få tag i nödvändig information från svenska myndigheter, och att kraven för tillståndsgivning hårdnat i Sverige. 
 
Krogarna.se har därför samlat all nödvändig myndighetsinformation på en och samma plats, detta för att utbilda i och underlätta tillståndssökning. På krogarna.se hittar du även olika onlineutbildningar för branschen, däribland utbildning i serveringstillstånd samt ansvarsfull alkoholhantering
 
Som ny kund till Ullman PR arbetar vi nu gemensamt för att skapa ett upplyst krog-Sverige!  
 

Ny praktikant på Ullman PR 

Jimmie Lindh

Idag fick Ullman PR tillökning i form av en ny praktikant, vi välkomnar Jimmie Lindh som ska vara med oss under våren och sommaren. Jimmie studerar media och har en bakgrund som grafisk designer för Stockholmsbaserade eventbolaget Event Zone.
 
Han har utöver studierna intresse för musik, bildskapande, träning och umgås med vänner. 
 
Vi ser nu fram emot tre fartfyllda månader tillsammans!
 

Ullman PR har blivit med get! 

Get
 Ullman PR har börjat köpa kontorsmaterial från PRfekt Kontor som oavkortat skänker 5 % av sina intäkter till välgörande ändamål, däribland SOS Barnbyar, ActionAid och Akvo.
 
Idag fick vi brev på posten. Ullman PR har fått en get som bor i byn Zatepeta i Malawi. Geten kommer att ges till byns fattigaste kvinnor som därigenom får näringsrikmjölk och pengar av mjölken som kan säljas på marknaden. Ett behjärtansvärt projekt som vi gärna är en del av! Det känns riktigt bra att vara getägare! :)