Ullman PR erbjuder nu även mobilvänliga hemsidor till sina kunder 

Ullman PR utvecklar sitt digitala marknadsföringskoncept och erbjuder nu sina kunder och vänner snabba webbsidor för mobilen till ett mycket bra pris. Se mer här. För att se ett smakprov på hur det kan se ut så öppna gärna vår hemsida i mobilen. 

Nu lanserar vi Ullman PR i mobilen 

Ullman PR har lanserat en mobilvänlig hemsida som ska göra det lättare att navigera och snabbt hitta den information som besökaren söker via mobilen. Genom mobilsajten kan man direkt ringa, maila, hitta oss genom GPS, se vår webbtv, söka jobb m.m.
Välkommen att ta en titt

Kom på ett inspirerande frukostseminarium 


 Pierre Näsman
 
Vill du motivera dina anställda att utföra även de omöjligaste av uppdrag?
Låt dig inspireras av en berättelse om motstånd, äventyr och drömmen om att bestiga ett berg. ”Visst är det omöjligt, men jag gör det ändå”, är Pierre Näsmans motto. 
Pierre Näsman, en heltidsarbetande fyrbarnsfar, vars familj fått utstå många prövningar berättar inspirerande om hur han funnit kraft att vidga gränserna och utmana sig själv.
I mars 2013 ska äventyraren Pierre Näsman för andra gången, ge sig ut på en Mount Everestexpedition. Under seminariet beskriver han sin dramatiska expedition 2010 och sin resa från dröm till verklighet 
         
När: 15 mars kl 08:00-09:00. Frukost med macka, yoghurt och dryck
       serveras från 07:30.
  
Var: Ullman PR, Katarinavägen 22, T-bana Slussen,
       uppgång Södermalms torg.
  
Anmälan: Obligatorisk anmälan med begränsat antal platser. Först till kvarn.    
Anmäla er per e-post till sanna@ullmanpr.se