Ullman PR:s fd byråchef Malin Otterström i stor DN-artikel 


När Malin Otterström var 28-åring utsågs hon till byråchef på Ullman PR, ett prestigefyllt jobb. Men knappt ett år senare väljer hon att hoppa av. Skälet; kärleken mellan henne och vd för storkunden. Läs artikeln här:

 

http://www.dn.se/ekonomi/jobb/blanda-karlek-och-jobb-inte-bra

Malin slutar, Sandra börjar 

 
Världen förändras i snabb takt och det gör vi också på Ullman PR. Ullman PR:s mycket uppskattade byråchef Malin Otterström slutar. Hon har varit med mig, nästan från starten av Ullman  PR och har varit en viktig del i Ullmankulturen.  
Hon har blivit kär i en av byråns trevliga kunder och väntar dessutom barn med honom. Vad gör vi inte för våra kunder !!!  Det är lyckligt värre men tråkigt för oss på Ullman PR. Vi tröstar oss med att Ullman PR fått in en rad nya kunder och spännande uppdrag, vilket gör att vi kan fortsätta växa i lagom takt.
 
Sandra anställs
Harald Ullman tar över som byråchef och har anställt duktiga Sandra Kastås som VD-assistent och juniorkonsult. Tillsammans tar de över Malins arbetsuppgifter.  Sandra har en magisterexamen i ekonomi med inriktning marknadsföring  och kommunikation. Hon har pluggat i Uppsala och Milano och hennes magisteruppsats handlade om marknadsföring och mode med inriktning på e-handel. 
Branchpressen är verkligen på:
http://www.dagensopinion.se/byr%C3%A5chefen-l%C3%A4mnar-%E2%80%93-harald-ullman-tar-%C3%B6ver
 
http://www.resume.se/nyheter/2011/10/18/blev-kar-i-jc-decauxs-vd-s/
 
http://www.dagensmedia.se/nyheter/byraer/article3293599.ece