Två nya konsultstjärnor till Ullman PR 

Ullman PR växer och har sedan årsskiftet fått förtroendet att sköta PR-arbetet åt ett antal nya kunder.  I takt med att våra uppdrag utökats har vi nu anställt två nya konsulter:
 
Anna Fribergh
Anna kommer senast från jobbet som PR- och marknadsansvarig på Stevali Public Relations, en byrå med inriktning litteratur som hon varit med och startat upp. Anna har journalistisk bakgrund och har tidigare jobbat som journalist och redaktör på bl.a. Expressen, Aftonbladet och SVT Uppdrag granskning. Anna har en journalistexamen och en magister i litteraturvetenskap från Lunds universitet. Annas roll på Ullman PR blir som konsult och projektledare. 
 
David Fridell
David kommer senast från Svenska friidrottsförbundet där han jobbade som projektledare inom informations- och eventfrågor. Han har läst marknadsföring och PR på Berghs School of Communication och har en examen i Sports management från gymnastik och idrottshögskolan. David har även varit aktiv på nationell elitnivå i höjdhopp, längdhopp och tresteg. Även David blir konsult och projektledare på Ullman.