Lyckad Almedalsvecka till ända 

Ullman PRs tält
Ullman PR pustar ut efter en lyckad vecka i Almedalen. Vårt tvåvåningstält i bästa läge vid Hamnplan var omtalat och för det mesta fullsatt. Vår egen debatt om mediedrev blev av Makthavare.se utsett till Almedalsveckans bästa och uppmärksammades i bland annat i Dagens Media.
 
På vår sida på Flickr har vi laddat upp bilder från drevdebatten och från Stiftelsen Läxhjälpens debatt om skolan.
Se bilderna här! 
 
Vi har också laddat upp bilder och länkar på vår facebook-sida. Gå in och "gilla" för att följa de senaste uppdateringarna kring Ullman PR!

Ullman PR & Marknadsföreningen i Stockholm håller debatt i Almedalen om mediadrev HUR LÅNGT FÅR TIDNINGARNA GÅ & VEM BESTÄMMER NÄR DET ÄR NOG?
EN DEBATT OM MEDIEDREV
 
Barnprogramledaren Ola Lindholm surnade till efter kokainskriverierna – och valde att försvara sig på sin nyskapade blogg, där han också passade på att svartmåla journalistkåren. Kungen önskar säkert att han kunnat varit lika frispråkig det senaste året. Många är de som anser sig utsatta för mediedrev – finansmän, atleter, artister och politiker. Har medierna blivit hårdare och okänsligare i sin bevakning – eller bara bättre? Har kändisarna blivit kinkigare? Hur mycket måste man utstå som offentligt person och vilka tabbar får man verkligen inte begå? Hur gör man egentligen när man utsätts för ett drev? Finns det något sätt att säga stopp och lägga locket på?
 
Tillsammans med Marknadsföreningen anordnar Ullman PR en debatt om detta ständigt aktuella ämne. I debatten deltar Expressen chefredaktör Thomas Mattsson, som ofta funnit sig i situationer där han kritiserats och fått stå till svars för tidningens publicistiska beslut, hovets presschef Bertil Ternert, hovreportern Daniel Nyhlén som bevakat kungafamiljen under deras mest turbulenta år, PR-konsulten Staffan Dopping som det stormade kring flera gånger under hans tid på Försvarsmakten, Mia-Marie Hammarlin, lektor vid  institutionen för Kommunikation och Medier på Lunds Universitet som forskat kring drev och dess påverkan på den drabbade samt Edvard Unsgaard, grundare och senior konsult på Nordic Public Affairs och tidigare pressekreterare åt statsminister Fredrik Reinfeldt. Han hamnade i blåsväder efter en statusuppdatering på Facebook, där han gav en egen tolkning av regeringens arbetslinje.
Moderator för debatten är Harald Ullman, PR-rådgivare på egna byrån Ullman PR.
Debatten äger rum tisdag den 5:e juli kl. 14.00 -17.00 på Hamnplan i Ullman PRs innovationstält på Gotland. Efterföljande mingel!
 
VARMT VÄLKOMMEN!
 

Två nya konsultstjärnor till Ullman PR 

Ullman PR växer och har sedan årsskiftet fått förtroendet att sköta PR-arbetet åt ett antal nya kunder.  I takt med att våra uppdrag utökats har vi nu anställt två nya konsulter:
 
Anna Fribergh
Anna kommer senast från jobbet som PR- och marknadsansvarig på Stevali Public Relations, en byrå med inriktning litteratur som hon varit med och startat upp. Anna har journalistisk bakgrund och har tidigare jobbat som journalist och redaktör på bl.a. Expressen, Aftonbladet och SVT Uppdrag granskning. Anna har en journalistexamen och en magister i litteraturvetenskap från Lunds universitet. Annas roll på Ullman PR blir som konsult och projektledare. 
 
David Fridell
David kommer senast från Svenska friidrottsförbundet där han jobbade som projektledare inom informations- och eventfrågor. Han har läst marknadsföring och PR på Berghs School of Communication och har en examen i Sports management från gymnastik och idrottshögskolan. David har även varit aktiv på nationell elitnivå i höjdhopp, längdhopp och tresteg. Även David blir konsult och projektledare på Ullman.