Isabella Löwengrip - Årets Affärsnätverkare 2010 


 
Harald Ullman Isabella löwengrip
Foto: T.Busch-Christensen/Inpressphoto
 Under en mingelkväll den 23 november utsågs Isabella Löwengrip till Årets Affärsnätverkare 2010 av en jury bestående av Bicky Chakraborty, Vd Elite Hotels, Mia Törnblom, coach och författare, Olle Zetterberg, Vd för Stockholm Business Region, superentreprenören Therese Albrechtson samt Gunnar Selheden, Vd BNI Norden.
 
Många människor runtom i landet har engagerat sig i Årets Affärsnätverkare genom att nominera kandidater till tävlingen. På mingelkvällen återstod åtta, av juryn utsedda, finalister som tävlade om titeln, men efter noga övervägande beslutade juryn enhälligt att utse Isabella Löwengrip till vinnare. Övriga finalister var Paolo Roberto, Francesca O´Brien Apelgren, Anna Omstedt Lindgren, Gunilla Thulin, Mattias Ljungdahl, Sven Hagströmer och Tarmo Hietala. 
 
Juryns motivering till Isabella Löwengrip lyder:
Denna kvinna är trots sin unga ålder redan en tung makthavare. Hon är en viktig förebild och inspirationskälla för unga tjejer, någonting som hon tar på stort allvar. Hon är en businesswoman ända ut i fingerspetsarna, som vet hur man bygger och vårdar sitt varumärke och har målinriktat byggt ett imponerande nätverk och affärsverksamhet. Isabella Löwengrip kommer att gå långt!
 
- Det är ovärderligt att ha ett bra nätverk och det är ett smart och framgångsrikt sätt att göra affärer på. Jag känner mig stolt och hedrad över titeln och jag hoppas att jag kan inspirera många fler till att våga tro på sig själva och våga följa sina drömmar, säger årets vinnare Isabella Löwengrip. 
 
Tävlingen Årets Affärsnätverkare startades 2008 för att sprida ljus över nätverkandet som en viktig del i företagens försäljning och marknadsföring. Initiativtagare till tävlingen är BNI (Business Network International) som är världens största affärsnätverksorganisation.