NÄR MEDIEDREVET GÅR - VAD GÖR MAN 

 

När drevet går

 

 
DEBATT: NÄR MEDIEDREVET 
GÅR - VAD GÖR MAN

Intressanta och välkända människor som utsatts för drev tillsammans med vassa journalister får diskutera fenomenet drev och medias många gånger brist på sanningslidelse och alternativa tolkningar.
 
I PANELEN:

Lars Adaktusson - Journalist och programledare för Adaktusson på TV8. Tidigare nyhetsankare på Aktuellt, programledare för Agenda och reporter vid Ekoredaktionen.
 
Cecilia Stegö Chilò - Kulturminister under 10 dagar i regeringen Reinfeldt. Avgick på grund av ett massivt mediedrev som bland annat gick under namnet Ministeraffären. Idag PR-konsult på Springtime.
 
Staffan Dopping - Före detta journalist som bland annat jobbat på TV4 och SVT som nyhetsankare samt på Sveriges Radio. Därefter informationschef på Försvarsmakten, idag frilansande kommunikationskonsult. Har ”hängt på” drev i egenskap av journalist samt blivit utsatt för drev när Försvarsmaktens värdegrundsprojekt ifrågasattes.
 
Stig-Björn Ljunggren - Skribent, konsult, föreläsare och proffstyckare. Kolumnist i ett flertal tidningar och PR-konsult på Sund kommunikation. Har varit utsatt för ett mindre drev för att han myntade ordet ”Hängbröstvänstern”. 
Varmt välkommen önskar vi på Ullman PR