GAPF i samarbete med JCDecaux 

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få stötta GAPF i detta samarbete med vår kund JCDecaux. Ett viktigt arbete att lyfta en högt aktuell fråga om hederförtryck. Glöm aldrig Pela och Fadime. 

Nu genomför GAPF (Glöm Aldrig Pela och Fadime) i samarbete med JCDecaux den hittills största kampanjen i Sverige mot hedersförtrycket. På stortavlor runt tio olika städer kommer information om GAPF och kampen mot hedersförtrycket att synas. Bilden på Fadime som dominerar stortavlorna är vald utifrån att synliggöra den yttersta effekten av hedersförtrycket. Det är i höst 18 år sedan Fadime stod i Riksdagen och bad om rätten att leva för sig och andra invandrarflickor. 2 månader senare var hon död, mördad av sin far.

Läs mer om kampanjen här.

Bli stödorganisation till Fadimedagarna 2020. Läs mer på GAPFs hemsida: http://gapf.se/bli-organisationsmedlem/

Behöver du en kontorsplats? 

Våra fantastiska kontorsvänner Stiftelsen Läxhjälpen växer och snart får de inte plats hos oss längre. Därför söker vi nu efter egenföretagare eller mindre företag som vill hyra fina kontorplatser i centralt läge på Södermalm, alldeles vid Slussen. Gärna kreatörer inom grafisk design, webb, kommunikation, film, foto eller liknande branscher där vi kan dra nytta av varandra. Inget krav, men det finns goda chanser till jobb av oss om du jobbar inom detta. Vi har fyra platser för uthyrning, från hösten 2019 eller enligt ök. 

Lokalen är ca 70 kvadratmeter och är utrustat med pentry, toalett samt ett mötesrum som kan bokas och användas av alla. Vi har även tillgång till takterassen som används flitigt under årets varma dagar. Till varje kontorplats följer höj- och sänkbart skrivbord med kontorsstol. Det finns även tillgång till skrivare, mikrovågsugn och annat som kan tänkas behövas.

3500 kr/plats

Adress:

Katarinavägen 22/Klevgränd 7
116 45 Stockholm

För kontakt, visning eller vidare frågor:
Felicia Freedman Skiöld
felicia@ullmanpr.se
076-303 63 99

Ullman PR - kontorsplats PR-byrå

Ullman PR sponsrar DIF P11-4 

Vi är väldigt glada och stolta som får sponsra Djurgårdens IF FF P11-4 under säsongen 2019. 

Ungdomsverksamheter som denna är otroligt viktiga för barn och ungdomar, både för hälsan och gemenskapen. 

Vi önskar laget en lyckad säsong! 

Läs mer om det här. 


Foto: laget.se 

TEGRA på besök hos Ullman PR 

Vår nya kund det Litauiska företaget TEGRA som är stora på lim-, tejp-, silikon-, tätningsmedel- och skummarknaden i ett flertal länder i Europa som till exempel: Ryssland, Baltikum, Moldavien, Vitryssland, Kazakstan och snart Sverige med hjälp av Ullman PR. Vi blev valda att hjälpa TEGRA med sin debut i Sverige och norden. Vi är mycket hedrade över detta spännande uppdrag som snappades upp av Resumé, du kan läsa artikeln här

Onsdagen 22/5 och Torsdagen 23/5 var TEGRA här och hälsade på och diskuterade debuten. När de var här passade vi på att visa dem Stockholm med en guidad visning i Gamla stan efter ett trevligt mingel på taket. Efter den lyckade rundvanringen åt vi middag på Djurgården på Ulla Windbladh restaurang och värdshus. Här är en bild från minglet på torsdagen: