Kundreferenser 

Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om oss, kunder som själva valt att tala om att de jobbar med Ullman PR. I övrigt har vi inga offentliga kundlistor i enlighet med vanlig branschpraxis.
 
 
City Dental
Tandvårdskliniken City Dental startades i november 2005 av entreprenören Mattias Santesson. Kliniken har sedan dess växt från 15 anställda till nuvarande cirka 100 anställda. De har behandlat över 150 000 patienter och håller mycket låga priser, i genomsnitt ca 30 % lägre än folktandvården.

”Ullman PR hjälper mig med PR- och mediekontakter för Tandvårdskliniken City Dental, som jag grundat och driver. Det har gått fantastiskt bra. Vi är idag Sveriges största privata tandvårdsklinik, så jag är mer än nöjd med Ullman PR. Deras arbete resulterade i hundratals artiklar och medverkan i flera program i etermedia. Tack vare skickligt PR-arbete har vi sparat mycket marknadsföringspengar. De har också byggt och designat vår fina hemsida som förenklar patientkontakterna.”

Mattias Santesson, grundare och VD för City Dental, www.citydental.se
 
 
 
 
 
Nittsjö Keramik
Nittsjö Keramik är Sveriges enda kvarstående keramikfabrik och ett av landets äldsta hantverksföretag. 
 
”Ullman PR har hjälpt oss på Formexmässorna, skött våra sociala medier samt fått oss att synas i press och bloggar. Detta har lett till ett resultat vi aldrig trodde var möjligt. Besöken till vår webbutik har mer än dubblats på ett år och nyligen skickade vi fler beställningar/order under en vecka än vi gjort på 20 år.”
 
Anders Löfgren, vd på Nittsjö Keramik www.nittsjokeramik.se
 
 
 
 
 
Skyddsprodukter i Sverige AB
Skyddsprodukter i Sverige AB är en av Ullman PRs trognaste kunder och har samarbetat i flera projekt de senaste åren. Skyddsprodukter har sitt säte i Malmö och är experter inom renovering av skyddsrum.

”Ullman PR har genom åren hjälpt oss i flera projekt. Återkommande är vår medverkan i Almedalen. 2018 var kanske vårt bästa år under Almedalsveckan när vi för vår skyddsrumssimulering fick Dagens Opinions pris som Innovativast i Almedalen. Genom detta kunde vi lyfta frågan om behovet av skyddsrum i Sverige, både politiskt och hos allmänheten. Vi är väldigt nöjda med Ullman PR.”

Tore Robertsson, VD för Skyddsprodukter i Sverige AB.  www.skyddsrum.eu