Kundreferenser 

Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om oss, kunder som själva valt att tala om att de jobbar med Ullman PR. I övrigt har vi inga offentliga kundlistor i enlighet med vanlig branschpraxis.
 
 
City Dental
Tandvårdskliniken City Dental startades i november 2005 av entreprenören Mattias Santesson. Kliniken har sedan dess växt från 15 anställda till nuvarande cirka 100 anställda. De har behandlat över 150 000 patienter och håller mycket låga priser, i genomsnitt ca 30 % lägre än folktandvården.

”Ullman PR hjälper mig med PR- och mediekontakter för Tandvårdskliniken City Dental, som jag grundat och driver. Det har gått fantastiskt bra. Vi är idag Sveriges största privata tandvårdsklinik, så jag är mer än nöjd med Ullman PR. Deras arbete resulterade i hundratals artiklar och medverkan i flera program i etermedia. Tack vare skickligt PR-arbete har vi sparat mycket marknadsföringspengar. De har också byggt och designat vår fina hemsida som förenklar patientkontakterna.”

Mattias Santesson, grundare och VD för City Dental, www.citydental.se
 
 
 
 
 
Nittsjö Keramik
Nittsjö Keramik är Sveriges enda kvarstående keramikfabrik och ett av landets äldsta hantverksföretag. 
 
”Ullman PR har hjälpt oss på Formexmässorna, skött våra sociala medier samt fått oss att synas i press och bloggar. Detta har lett till ett resultat vi aldrig trodde var möjligt. Besöken till vår webbutik har mer än dubblats på ett år och nyligen skickade vi fler beställningar/order under en vecka än vi gjort på 20 år.”
 
Anders Löfgren, vd på Nittsjö Keramik www.nittsjokeramik.se
 
 
 
 
Plus FunctionFredrik Hjelmqvist

Plus Function är ett skandinaviskt möbelföretag som grundades 2011. Företaget producerar moderna multifunktionella möbler i hög kvalitet. Deras verkstad och kontor finner du i Vällingby utanför Stockholm.

”Vi har samarbetat med Ullman PR sedan februari 2014. Ullman PR är riktigt bra på att skapa uppmärksamhet kring våra produkter och vårt varumärke, särskilt med tanke på de små medel de har fått att tillgå. De är inte minst lättsamma att
ha att göra med.”


Fredrik Hjelmqvist, VD Plus Function, www.plusfunction.com