Personalaktiviteter 

På Ullman PR värdesätter vi goda relationer med kunder och kontakter men framförallt mellan oss anställda. Det viktigaste är att vi har kul på jobbet och med varandra! Därför brukar vi se till att göra roliga saker tillsammans. Nedan ser ni några aktiviteter.

Rivstart av hösten 2015 på Gröna Lund! 

Äntligen höst! En kväll på Gröna Lund kickade igång oss alla ordentligt, och vi passade även på att välkomna vår nya medarbetare och juniorkonsult Anja till Ullman PR-teamet. 5-kamp, härliga kollegor och solsken- en toppen kväll med andra ord!

Personalkonferens på Fotografiska museet 

Den 8 oktober hade Ullman PR en kreativ eftermiddag på Fotografiska museet där vi gnuggade våra kreativa knölar och inspirerades av fin fotokonst. Kvällen avslutades framför Stockholms kanske bästa utsikt. En top notch afton helt enkelt!

Ullman PR på RES sommarmingel 

I torsdags var våra PR-konsulter Sandra Kastås och Sanna Wallenius Fehrman på RES sommarmingel där de fick smygläsa det kommande julinumret, dricka lite rosé och mingla med trevliga människor. En härlig dag helt enkelt!

Resmingel

Svenskt mode på Sven Harrys Konstmuseum 

Almedalsveckan är snart här och det innebär mycket planerande. Ibland kan fantasin vara begränsad och då behövs inspiration för att få in ett kreativt tänk. Därför möttes personalen på Sven Harrys Konstmuseum där det pågick en utställning om Svenskt Mode mellan åren 2000-2015. Omgiven av dessa kreationer började våra tankeceller arbeta och vi fick många bra idéer.  Mer om dem senare... :)  

Sven Harrys

Bea på Sven Harrys

Sven Harrys Konstmuseum

Skådisar för en dag 

Vi håller just nu på med ett roligt projekt. Förhoppningsvis kan ni ta del av det snart. Här kommer en liten tjuvkik! 

Ullman PR - ute på nya höjder 

I vintras provade vi på vår kunds metod arbetsklättring. Svensk Arbetsklättring AB renoverar fasader genom att klättra/hänga i rep istället för att använda skrymmande byggställningar, något som kan spara både tid och pengar. 

Vi klättrade alltså på vår fasad vid Slussen. Det var några darrande ben, men kul var det! - Vad gör man inte för sina kunder!? 

Personalkonferens Oktober 2013 

gokart
 
Vi utmanade vi varandra i gokart som inledning på vår personalkonferens i oktober. Den bästa teambuildingen: att vilja preja varandra av banan. 
 
Vinnarna 
Här ser ni resultatet i gokarten
 
Kvällen avslutades på vår favoritrestaurang Supper i vanlig ordning. Vi rullade alla hem efter Marängsvissen! Men gott var det. 

Team-building med femkamp 

Femkamp
 
I september åkte hela kontoret på Gröna Lund och spelade femkamp. Vem som vann förtäljer inte historien...dock var det i alla fall inte Harald.

Teambuilding och femkamp 

 
 Gröna Lund femkamp
 
 
I slutet på Augusti körde vi vår årliga teambuildingdag och hade femkamp på Gröna Lund. Det var en jämn kamp mellan Ullman PR och Läxhjälpen, men Ullman PR vann tillslut med 55 poäng mot Läxhjälpens 54.
 
 
Kvällen avslutades på Josefina med god mat och dryck! En kanonkväll helt enkelt!
 
Gröna lund - fritt fall 

Personalkonferens 2013-05-07 

 
1. Väldigt smidigt att få in hela personalstyrkan i en bil, och Harald som tidigare chaufför kör som en kung i Stockholm. Vi hann tom med en handbromsvändning på grusplanen.

2. Vi besökte konstmuseet Artipelag för att inhämta kreativitet och inspiration. Mycket färgkombinationer och tänk som kan användas vid exempelvis design av hemsidor och annonser.

3. Planer smiddes med utsikt över skärgården. Nya idéer togs fram för egen marknadsföring och kunder. Harald höll även en liten undervisning i livets alla gåtor och en PR-konsults gåtor.

4. Kvällen avslutades på den fabulösa restaurangen Supper. Alltid lika gött. Vi rullade övermätta där ifrån! 

Guidad visning på Liljevalchs 


 
På Alla hjärtansdag gick personalen på Ullman PR till Liljevalch konstmuseum på Djurgården.

Sven Harrys Konstmuseum 

Sven Harrys konstmuseum
 
I december var det dags för företagskonferens som inleddes med guidad visning på Sven Harrys konstmuseum. Därefter gick vi och åt utsökt mat på Supper. Personalvård när det är som bäst!