Många besökare lockades till invigningen av skyddsrummet i Almedalen 

Söndag 1/7 har vi haft invigning av skyddsrumssimuleringen på hamnplan under Almedalsveckan i Visby. Skyddsrummet är uppsatt av vår kund Skyddsprodukter i Sverige AB som gör detta tillsammans med Civilförsvarsförbundet för att uppmärksamma krisberedskspsfrågan. Invigningen lockade många nyfika besökare som gärna vill testa på hur det är att befinna sig i ett skyddsrum när kriget kommer och fienden anfaller. 

Skyddsprodukter i Sverige AB har även tillsammans med Civilförsvarsförbundet startat sidan skyddsrum.se som ska hjälpa individen att hitta närmsta skyddsrummet och informerna om den enskildes krisberedsap. 

Skyddsrummet invigdes av Gunilla Nordgren, ordförande för Civilförsvarsförbundet, som höll tal om vikten av ett civilförsvar och upprustade skyddsrum i Sverige. Efter simueringen fick besökarna testa skyddsrummet som sedan är i bruk hela veckan fram till torsdag. Reaktionerna var positiva och många tyckte att det var en viktig fråga att upplysa.

Ullman PR är oerhört glada att som PR-byrå få hjälpa till att lyfta frågor som är viktiga och engagerar både besökare och politiker. 

 

Nedan kommer bilder från invigningen. 

Invigning skyddsrum besökare

harald ullman skyddsrum invigning

Gunilla CIvilförsvarsförbundet invigning

Gunilla Nordgren skyddsrum invigning