Två kunder på Nordbygg 10-13 april 

Under veckan finner ni två av våra kunder på Nordbygg, Stockholmsmässan. Både Thermogaia och Opcon ställer ut under årets mässa.  

Thermogaia  hittar ni i monter C06:62. Thermogaia renoverar fastigheters fasader och tak genom användning av energisparfärg, fönsterbyte och takrenoveringar. Renovering gör med garanti på energi- och kostnadsbesparing.

Opcon står i monter A27:41. Som ett miljöteknikföretag utvecklar Opcon avancerad teknik för effektiv energibesparing. Tekniken utgår ifrån Opcons historia inom skruvkompressorer, skruvexpandrar och skruvpumpar. 

Bild: Nordbygg

Josefine börjar som ny praktikant 

Josefine kommer att praktisera hos oss i 12 veckor. Hon läser sin avslutande termin inom Reklam & PR vid Stockholm Universitet. Utbildningen har bland annat rört ämnen så som reklamstrategi och projektledning, men även mer praktiska kurser inom exempelvis webbpublicering och eventplanering.

På fritiden umgås hon gärna med vänner och familj, och älskar att resa för att uppleva nya spännande platser. Hon ser fram emot sin tid på Ullman PR.  

- Jag har alltid varit intresseras av PR-branschen och nu ser fram emot att lära mig om hur arbetet på en PR-byrå fungerar, berättar Josefine.

PR-byrå

Ullman PR åker till Rom 

­I mitten på juni i år åker Ullman PR till Rom för att delta i det Internationella nätverket 3AWW:s kongress som i år äger rum i Italiens huvudstad. På denna kongress kommer representanter från hela världen där Ullman PR är den ändå PR-byrå som har valts från Sverige. På plats kommer det att finnas representanter från mer än 20 länder och både partners och grundare kommer att vara där. Självklart kommer vi att rapportera mer om detta väl på plats. Glöm inte att följa oss på våra sociala medier, där vi lägger upp ännu mer kring vad vi gör här på byrån. Länkar till dem hittar du längst ner på sidan.

Mer om 3AWW kan du läsa här.

PR-byrå-stockholm

Avslutningslunch för våra praktikanter 

Denna vecka gör våra stjärnpraktikanter Elin och Felicia sin sista vecka här på Ullman PR. Idag har vi därför haft en mysig avtackningslunch tillsammans. Tack för den här tiden Elin och Felicia, ni är grymma och det har varit en ära att få ha er här hos oss! Vi önskar er alla lycka till i framtiden och är övertygade om att ni kommer kunna gå hur långt som helst!

PR-byrå-stockholm